Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022

Nomads - διαρροή: Αυτή είναι η ψήφος του Μιχάλη Ζαμπίδη και ο υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Ωκεανών!

25 Οκτωβρίου 2017 12:24
Nomads - διαρροή: Αυτή είναι η ψήφος του Μιχάλη Ζαμπίδη και ο υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Ωκεανών!

Στην πιο κρίσιμη στιγμή μας... άφησε το χθεσινό επεισόδιο του Nomads και συγκεκριμένα κατά την ψηφοφορία της ομάδας των Ωκεανών για τους υποψήφιους προς αποχώρηση!

Το επεισόδιο τελείωσε πάνω στην στιγμή που ο Μιχάλης Ζαμπίδης ετοιμαζόταν να δώσει την ψήφο του που θα έκρινε ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που θα μονομαχήσει την Παρασκευή για την παραμονή στο παιχνίδι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απεργία σε ΜΜΜ της Αθήνας: Πως θα κινηθούν αύριο, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου;

Το Athensmagazine.gr σας έχει και πάλι το ρεπορτάζ! Συγκεκριμένα όταν ολοκληρώθηκε το χθεσινό επεισόδιο και πριν ακούσουμε την ψήφο του Μιχάλη Ζαμπίδης, δύο ψήφους προς αποχώρηση είχε ο Νίκος και άλλους δύο η Ευαγγελία Πλατανιώτη!

Αν ο Ζαμπίδης ψήφιζε έναν από τους δύο ταυτόχρονα τον έστελνε στην μονομαχία της Παρασκευής, ενώ αν ψήφιζε μια από τις Όλγα ή Βασιλική θα γινόταν τριπλή ισοβαθμία και την απόφαση θα έπαιρνε η αρχηγός της ομάδας και στην συγκεκριμένη περίπτωση η Δήμητρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα εφαρμογή του Instagram που θα μας κάνει να ξεχάσουμε μια και καλή το Facebook!

Το Athensmagazine.gr όμως βάζει τέλος στην αγωνία σας και σας μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη την ψήφο του Μιχάλη Ζαμπίδη! Ο τελευταίος έχει αποδείξει από την πρώτη μέρα πως στηρίζει τους άνδρες, ενώ και στην προηγούμενη ψηφοφορία είχε δώσει την Ευαγγελία! Επομένως για να μην ρίξει το μπαλάκι στην Δήμητρα θα ψηφίζει την Ευαγγελία Πλατανιώτη και αυτή θα είναι η πρώτη μονομάχος της Παρασκευής!

Αν θα δικαιοθούμε, υπομονή λίγες ώρες μέχρι το βράδυ! Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η είδηση ότι η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση δεν είναι κάποια διαρροή αλλά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έχουν φτάσει στα "αυτιά" μας!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share