Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Nomads: Τι είδαμε χτες; Το παράπονο του Μαυρίδη στην προσβολή του Αλεξάνδρου, η επιθετική Ζώη και τα δάκρυα των Ωκεανών! (videos)

18 Οκτωβρίου 2017 08:36
Nomads: Τι είδαμε χτες; Το παράπονο του Μαυρίδη στην προσβολή του Αλεξάνδρου, η επιθετική Ζώη και τα δάκρυα των Ωκεανών! (videos)

Άλλο ένα επεισόδιο του Nomads είδαμε χθες, με πολύ ένταση, πίεση , καυγάδες και δάκρυα…

Στην ομάδα της Φωτιάς υπάρχει πολύ ένταση και στην βίλα τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά! Ο Γιώργος Μαυρίδης νιώθει μόνος και μία ατάκα του Αλεξάνδρου για το επάγγελμα του τον έκανε να παρεξηγηθεί. «Αν δεν μπορείς γίνε κομμωτής», είπε ο Δημήτρης, ενώ στην συνέχεια απολογήθηκε και του ζήτησε συγγνώμη λέγοντας του ότι δεν το έλεγε για εκείνον!

Στην συνέχεια η Αποστολία Ζώη έριξε λάδι στην φωτιά, λέγοντας πως αυτό είναι έκφραση και το λένε όλοι δεν υπήρχε λόγος να παρεξηγηθεί με τον Μαυρίδη να ξεσπάει…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Νάταλι Κάκκαβα! Το πρόβλημα υγείας του γιου της που την έφτασε στα πρόθυρα χωρισμού με τον Γκουντάρα!

Το κλίμα άλλαξε στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα των Ωκεανών να προκαλεί την συγκίνηση μας. Τα παιδάκια που έμεναν στο ψαροχώρι, ζήτησαν να τους δουν με αποτέλεσμα ο Γρηγόρης να τους κάνει την έκπληξη και να τα εμφανίσει στην παραλία πριν το αγώνισμα. Μια στιγμή απίστευτης συγκίνηση με τους αθλητές να κλαίνε στην αγκαλιά των μικρών παιδιών!

Ωστόσο, ξεκίνησε το αγώνισμα όμως ο καιρός δεν ήταν με το μέρος τους και ξεκίνησε μια ισχυρή καταιγίδα με αποτέλεσμα να κοπεί απότομα το αγώνισμα, αλλά προσωρινά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: «Η Ασπασία χανόταν στις σκέψεις της αλλά...» - Φίλη της μάνας - δολοφόνου σπάει την σιωπή της!

Όταν οι συνθήκες ήταν κατάλληλες, οι ομάδες συνέχισαν με μεγάλο νικητή της ασυλίας του «Ωκεανούς» και την ομάδα της «Ζούγκλας» να χάνει ξανά με αποτέλεσμα να διώχνει άλλον έναν παίκτη!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share