Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Nomads - διαρροή: Έχουμε τον έναν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση! Θα προκαλέσει σάλο το όνομά του!

17 Οκτωβρίου 2017 12:33
Nomads - διαρροή: Έχουμε τον έναν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση! Θα προκαλέσει σάλο το όνομά του!

Για τα καλά στην καθημερινότητά μας έχει μπει το Nomads διανύοντας ήδη την τρίτη εβδομάδα ζωής του!

Μετά το ανατρεπτικό χθεσινό επεισόδιο για το αγώνισμα της επικράτειας, οι Νομάδες της Φωτιάς επέστρεψαν στην βίλα, οι Νομάδες της Ζούγκλας πήγαν στο "ψαροχώρι", ενώ για πρώτη φορά οι Νομάδες του Ωκεανού θα ζήσουν την εφιαλτική εμπειρία της παραλίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Νεκρή σε τροχαίο η Ισμήνη Βαλδούμα! Εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος!

Μετά την επικρατεί όμως έρχεται η ασυλία και εκεί τα πράγματα θα είναι σκούρα! Ήδη τα δύο επεισόδιο που θα βγάλουν τους τρεις προτεινόμενους προς αποχώρηση έχουν γυριστεί και το Athensmagazine.gr σας έχει την αποκλειστικότητα!

Ποιος είναι ο ένας από τους τρεις υποψήφιους που αποτελεί τον παίκτη "όνομα" του Nomads; O λόγος φυσικά γίνεται για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος φέρεται πως θα είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος μέσα σε τρεις εβδομάδες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ο μεταμορφωτικός Δίας στο Σκορπιό ως τον Νοέμβριο! Ποια θα επηρεαστούν αρνητικά;

Πληροφορίες μας από τις Φιλιππίνες, οι οποίες ωστόσο δεν είναι επιβεβαιώμενες, θέλουν τους Νομάδες της Φωτιάς να χάνουν την ασυλία είτε σήμερα, είτε αύριο, και ο ένας υποψήφιος προς αποχώρηση να είναι ο γνωστός τατουατζής και παρουσιαστής από την Θεσσαλονίκη!

Οι σχέσεις του Γιώργου Μαυρίδη με τους συμπαίκτες του δεν είναι οι καλύτερες και μάλιστα ούτε ένας δεν φέρεται να βρίσκεται στο πλευρό του! Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Athensmagazine.gr όλοι οι παίκτες της ομάδας της Φωτιάς θα δώσουν ξανά υποψήφιο προς αποχώρηση τον mr. World Party!

Να ξεκαθαρίσουμε πάντως πως η είδηση δεν αποτελεί κάποια διαρροή αλλά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι έγκυος τελικά η Ελεονώρα Μελέτη; Η φωτογραφία που μας προβλημάτισε και ίσως… διαψεύδει!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share