Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Nomads - πανικός: Διακόπηκαν τα γυρίσματα στις Φιλιππίνες!

16 Οκτωβρίου 2017 11:38
Nomads - πανικός: Διακόπηκαν τα γυρίσματα στις Φιλιππίνες!

Η τροπική καταιγίδα Odette σάρωσε τις προηγούμενες μέρες τις Φιλιππίνες.

Όπως μας ενημέρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσω Instagram ο τυφώνας πέρασε δίπλα από το νησί Παλαουάν που γυρίζεται το «Nomads».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Σπαραγμός στο σχολείο της 17χρονης! Συντετριμμένοι συμμαθητές και καθηγητές!

«Ο τυφώνας Odette πέρασε από δίπλα μας… έγινε πραγματικός χαμός… το νησί palawan που ζούμε είναι το μπλε μακρόστενο κάτω από την Μανίλα… Όλα καλά τώρα…» έγραψε ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τυφώνας μπορεί να υποχώρησε ωστόσο έφερε μαζί του κακοκαιρία. Οι πολύ δυνατοί άνεμοι αλλά και η δυνατή βροχή καθιστούσαν την δοκιμασία που διεξαγόταν αδύνατη. Όπως μας ενημέρωσε σχετικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσω βίντεο το αγώνισμα διεκόπη ενώ η κατάσταση ήταν πάρα πολύ δύσκολη για όλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική showbiz: Αγαπημένο ζευγάρι ξανά μαζί... 30 χρόνια μετά τον χωρισμό του!

«Έχει διακοπεί ο αγώνας από την κακοκαιριά. Δε μπορώ να σας εξηγήσω τι συμβαίνει εδώ. Διεκόπη ο αγώνας είμαστε όλοι καλά» ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεό του ο παρουσιαστής. Μέσω της εικόνας μπορεί ο καθένας να ακούσει την μανία των ανέμων που επικρατούν στην περιοχή που γυρίζεται το παιχνίδι.

Σήμερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μας έδωσε ακόμη μια… ανταπόκριση από τις εξωτικές Φιλιππίνες. Τα πάντα στήνονται από την αρχή και οι πάντες περιμένουν να μην ξεσπάσει και πάλι κακοκαιρία. «ΚΑΛΗΜΕΡΑ… ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ…Όλα στήνονται ξανά από την αρχή για τον αγώνα ασυλίας… ο Θεός να βάλει το χέρι του για σήμερα!!!» έγραψε ο παρουσιαστής.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share