Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Nomads: 6+1 λόγοι που θα μας κάνει να γελάμε με το... Survivor!

3 Οκτωβρίου 2017 08:55
Nomads: 6+1 λόγοι που θα μας κάνει να γελάμε με το... Survivor!

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για το Nomads έφτασε και το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 είναι η αλήθεια πως με το "καλημέρα" έκλεψε τις εντυπώσεις σε αντίθεση με το Surival και το απίστευτο φιάσκο για το κανάλι του Epsilon!

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το Nomads μας απέδειξε πως δεν πρόκειται για μια παραγωγή της πλάκας αλλά για ένα πρότζεκτ που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεαστές και να μην μας "κουράσει" όπως το Survivor από ένα σημείο και μετά!

Ποιοι είναι οι λόγοι που θα κάνουν το Survivor να ξεχαστεί αμέσως και τον Γιώργος Αγγελόπουλο μια ευχάριστη ανάμνηση;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - τηλεθέαση: Το "τελείωσε" το Survivor με το... καλημέρα! Δεν φαντάζεστε τι νούμερα σημείωσε!

1) Το Νomads, σε αντίθεση με το Survival, δεν είναι μια πιστή αντιγραφή του Survivor αλλά ένα πρότζεκτ εντελώς διαφορετικό που θα μπορούσε να σταθεί στην ελληνική τηλεόραση ακόμα και αν δεν είχε μπει πέρσι στην ζωή μας το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Είναι κάτι το διαφορετικό ρε αδελφέ.

2) Οι βασικές διαφορές στα αγωνίσματα που δίνουν άλλη.... νοστιμιά! Αρχικά ότι είναι ομαδικές οι μάχες και συμμετέχουν όλοι οι παίκτες της ομάδας ταυτόχρονα χωρίς να λουφάρουν πολλοί α λα Πάνο Αργιανίδη και λοιπά! Επίσης ότι ο χαμένος έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να μην ζήσει στην... παρακμή!

3) Τα έπαθλα από το πρώτο επεισόδιο αποκτούν την αίγλη των τελευταίων επεισοδίων του Survivor! Δεν ξεκινάμε λοιπόν με παστέλια και κρουασάν! Πάμε απευθείας στα βαθιά, σε βίλες, σε φαγητό αλλά και σε... απομόνωση στους ηττημένους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - Twitter: Πήραν "φωτιά" τα πληκτρολόγια! "Η Καλογρίδη πήγε στις Φιλιππίνες για να βρει..."

4) Υπάρχει επαφή με τον έξω κόσμο! Τον ντόπιο έξω κόσμο ωστόσο! Στην εξίσωση του ριάλιτι μπαίνουν και οι απλοί πολίτες των Φιλιππινών (βλέπε ψαροχώρι)! Μεγαλύτερη ειλικρίνεια ρε παιδιά

5) Άλλο επίπεδο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, άλλο ο Σάκης Τανιμανίδης! Καλός χρυσός ο δεύτερος αλλά θέλει πολλά ψωμιά να φτάσει τον Γρηγόρη! Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ο Αρναούτογλου μας κάνει "ένα" με τους παίκτες με το χιούμορ του και αυτό περνάει προς τα έξω!

6) Δεν κουράζει ρε αδελφέ! Το διωράκι του και τέλος! Όχι μια ώρα αντίστροφη μέτρηση με χθεσινά στιγμιότυπα και μετά άλλες τρεισήμισι ώρες στο κεφάλι όπως το Survivor! Άλλωστε άλλο ΑΝΤ1, άλλο ΣΚΑΙ.

6+1) Με το καλημέρα πέρασε σε τηλεθέαση τα νούμερα της πρεμιέρας του Survivor! Για να δούμε...

του Παναγιώτη Παπανικολάου ([email protected])

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share