Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Nomads - Twitter: Ξεκίνησε το «γλέντι» πριν καν αρχίσει! Η σύγκριση με το Survival και το κράξιμο στον... Μαυρίδη!

27 Σεπτεμβρίου 2017 15:32
Nomads - Twitter: Ξεκίνησε το «γλέντι» πριν καν αρχίσει! Η σύγκριση με το Survival και το κράξιμο στον... Μαυρίδη!

To «Nomads» αποτελεί το νούμερο ένα στοίχημα του Ant1 για τη φετινή σεζόν.

Μία πανάκριβη παραγωγή, επενδεδυμένη με υψηλότατες προσδοκίες, με την οποία ο σταθμός του Αμαρουσίου ελπίζει να ανακτήσει την πρωτοκαθεδρία στην τηλεθέαση.

Στην τελική ευθεία έχει μπει λοιπόν το παιχνίδι επιβίωσης, που σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε από την προβολή του reality στο εξωτερικό, θα είναι από τα σκληρότερα παιχνίδια που έχουμε δει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι 8 διάσημοι που πάνε Φιλιππίνες! Η συμμετοχή που δεν περίμενε κανείς και δεν γράφτηκε ποτέ! (video)

Κι εκεί που είχαμε το Survival να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των χρηστών του Διαδικτύου, τώρα πια οι tweet-εράδες έχουν καινούριο παιχνιδάκι να ασχοληθούν και μπορώ να πω πως το κάνουν με τεράστια επιτυχία!

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το ριάλιτι και τα ξεκαρδιστικά σχόλια δίνουν και παίρνουν, οι ατάκες φωτιά δεν έχουν σταματημό και τα «καρφιά» πετάγονται δεξιά και αριστερά και δεν ξέρεις από που θα σου πρωτοέρθει!

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε τα καλύτερα tweets και σας τα παρουσιάζει για να δώσει μια πιο ευχάριστη νότα στην ημέρα σας! Απολαύστε τα παρακάτω:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share