Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Nomads: 2 τεράστιες εκπλήξεις! Αυτοί οι 8 διάσημοι πάνε τελικά στις Φιλιππίνες!

25 Σεπτεμβρίου 2017 13:38
Nomads: 2 τεράστιες εκπλήξεις! Αυτοί οι 8 διάσημοι πάνε τελικά στις Φιλιππίνες!

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον ΑΝΤ1 και το Nomads με την πρεμιέρα του να διεξάγεται σε μια εβδομάδα από σήμερα!

Ακόμα ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των διασήμων που θα πάνε στις Φιλιππίνες, τουλάχιστον εποίσημα! Κάπου εδώ είναι το Athensmagazine.gr για να σας φέρει όλη την αλήθεια στο φως!

Το νησί Palawan των Φιλιππίνων περιμένει την ελληνική αποστολή αφού τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν από μέρα σε μέρα!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που θα είναι και ο παρουσιαστής του ριάλιτι βρίσκεται ήδη στο νησί και μέσα στην εβδομάδα φτάνουν και οι παίκτες των τριών ομάδων.

Η τελική αποστολή έχει 2 μεγάλες εκπλήξεις. Η πρώτη ήταν η μη συμμετοχή του Διονύση Αλέρτα με την θέση του να παίρνει τελικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη το ανακοίνωσε μέσω instagram και ετοιμάζεται να μπει στο reality επιβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άντα Λεούση!

Η δεύτερη μεγάλη έκπληξη που ήθελα να κυνηγήσει ο ΑΝΤ1 ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 τη θεωρούσαν το πιο δυνατό χαρτί του παιχνιδιού και είχαν ποντάρει πολλά στη συμμετοχή της, ωστόσο το deal δεν προχώρησε!

Η ίδια φέρεται να επιθυμούσε να γίνει μια ευρύτερη συζήτηση με το κανάλι για τον ρόλο της μετά το παιχνίδι, ενώ ήθελε και δεδομένη θέση στο κανάλι μετά το τέλος του ριάλιτι!

Ποιοι είναι οι διάσημοι που πάνε στις Φιλιππίνες; Πρόκειται για τους εξής:

Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιώργος Μαυρίδης, Αποστολία Ζώη, Νατάσα Καλογρίδη, Όλγα Πηλιάκη, Μιχάλης Ζαμπίδης, Μαντώ Γαστεράτου και Βασιλική Μιλλούση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην Κορινθία: Αυτός είναι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής που πέθανε από ανακοπή μέσα στο γήπεδο! (photos)

Δείτε τους παρακάτω:

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share