Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Nomads: Ο "Ντάνος" του νέου ριάλιτι επιβίωσης που θα κάνει όλα τα "θηλυκά" να λιώσουν! (photos)

23 Σεπτεμβρίου 2017 17:38
Nomads: Ο

Κάθε ελληνικό reality επιβίωσης που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει στη σύνθεσή του, έναν Ντάνο. Μετά την επιτυχία του Survivor η βίβλος (όχι της Endemol) των συγκεκριμένων παιχνιδιών απαιτεί έναν νέο Ντάνο.

Το προσπάθησε το Survival με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Οικονόμου, αλλά δεν του βγήκε. Η σούπα είχε γλάρο

Τώρα ήρθε η ώρα και των «Νομάδων» του ΑΝΤ1 να κάνουν τη δική τους προσπάθεια. Οι άνθρωποι του καναλιού πιστεύουν ότι βρήκαν το πρόσωπο εκείνο, το οποίο θα κρατήσει όλο τον χειμώνα κολλημένο το γυναικείο πληθυσμό στους δέκτες του. Ποιο είναι αυτό;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρή πυρκαγιά στην Ζαχάρω! Καίγονται σπίτια που είχαν χτιστεί ξανά μετά την καταστροφική φωτιά του 2007!

Ένας κρεοπώλης (δυστυχώς όχι ο Αλέκος απ’ τα “Εγκλήματα”) ο οποίος είναι και μοντέλο. Ο λόγος για τον Ηλία Αβαντήρα ο οποίος είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλα και έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους του εξωτερικού.

Έχει μάλιστα τελειώσει την Σχολή Κρεοπωλών της Αθήνας (η είδηση είναι ότι υπάρχει τέτοια σχολή) και έχει αναλάβει το κρεοπωλείο της οικογένειας του στο Νέο Ηράκλειο.

3 Οκτωβρίου το παιχνίδι αρχίζει. Οι «Νομάδες» έρχονται μέσα απ’ τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και αν όλα πάνε καλά με τα τεστ τα οποία περνάνε όλοι οι παίκτες, τότε στην ομάδα των διασήμων θα δούμε και τον Ηλία Αβαντήρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται αύριο και δεν το γνώριζε κανείς! Το ανακοίνωσε ξαφνικά στα social media!

Πηγή: menshouse.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share