Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Nomads: Όλη η αλήθεια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το παιχνίδι!Το άκυρο από τον Γιάννη Λάτσιο και όλο το παρασκήνιο…

22 Σεπτεμβρίου 2017 18:31
Nomads: Όλη η αλήθεια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το παιχνίδι!Το άκυρο από τον Γιάννη Λάτσιο και όλο το παρασκήνιο…

Τον… ανθρωποδιώχτη φαίνεται πως έχει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Το παρελθόν της σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια εκτός τηλεόρασης. Μπορεί να έφτασε κοντά στην πηγή… των Φιλιππίνων για το «Nomads» αλλά τελικά όλα δείχνουν ότι δεν θα πιει νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψυχάκιας κ@@ρ@δ@μαγκας": Απίστευτο κράξιμο στο διαδίκτυο στον Χατζηστεφάνου για το χυδαίο σχόλιό του για την μικρή Νεφέλη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία ενός μικρού μαθητή έξω από το σχολείο που έχει λυγίσει το διαδίκτυο! Θα πάθεις σοκ μόλις την δεις ολόκληρη!

Μάλιστα, οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι παίχτηκε παρασκήνιο γύρω από τη συμμετοχή της, καθώς ενώ η ίδια ζήτησε να δει το διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, εκείνος δεν δέχθηκε να τη δει ποτέ και την πάσαρε στον Τζώρτζη Ποφάντη, για κακή του τύχη, καθώς είχε συνεργαστεί μαζί της από τον καιρό που εκείνος ήταν στον ΑLPHA ως διευθυντής Προγράμματος.

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου και το TV24

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share