Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 5: Στην φόρα το trailer του νέου κύκλου - Αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή

Τι θα δούμε στο ριάλιτι;

3 Απριλίου 2022 11:39
GNTM 5: Στην φόρα το trailer του νέου κύκλου - Αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έρχεται ξανά η ώρα. Το GNTM επιστρέφει για ακόμη μια φορά στο Star και αυτό θα γίνει στις οθόνες μας τους επόμενους μήνες, με το trailer να κυκλοφορεί με ανατροπή στον πέμπτο κύκλο.

Στο νέο κύκλο, όπως είδαμε και στο σχετικό λίγων δευτερολέπτων βίντεο, το concept είναι «girl power» αφού μετά από δυο χρόνια, στον διαγωνισμό μόδας θα συμμετέχουν ξανά μόνο κορίτσια, όπως δηλαδή τις πρώτες δύο σεζόν.

Ο λόγος που δε θα υπάρχουν αγόρια

«Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τέσσερις σεζόν, επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη του Star, εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος» λέει στη σύντομη ανακοίνωση ο σταθμός χωρίς να επικοινωνήσει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα βασικά μέλη της ομάδας, και με το αν θα υπάρχουν ανακατατάξεις ή επιστροφές παλιότερων κριτών.

Στο Instagram, ο επίσημος λογαριασμός του καναλιού καλεί τις κοπέλες να λάβουν συμμετοχή με την εξής λεζάντα: «GNTM 5: ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ. είναι γεγονός και το επίσημο τρέιλερ, μόλις κυκλοφόρησε. Σε αυτή τη σεζόν θα συμμετέχουν μόνο κορίτσια, αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όρια και τις φοβίες τους, για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους: να γίνουν το επόμενο GNTM!».

Δεν ξέρουμε το λόγο που η απόφαση του καναλιού δεν περιλαμβάνει στο νέο κύκλο αγόρια, μετά την προηγούμενη επικράτηση κοριτσιού στον τελευταίο κύκλο, πάντως πολλοί ήταν εκείνοι που απογοητεύτηκαν καθώς το εν λόγω ριάλιτι δεν είναι μόνο «κλειδί» για μια θέση στο modeling αλλά και χρυσορυχείο για followers στο Instagram.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share