Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

GNTM 4: Θλίψη στο σπίτι - Βαρύ το κλίμα πριν τον ημιτελικό (Video)

Τα «όχι» από τα πρακτορεία απογοήτευσαν τα μοντέλα

7 Δεκεμβρίου 2021 23:52
GNTM 4: Θλίψη στο σπίτι - Βαρύ το κλίμα πριν τον ημιτελικό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 4 τα μοντέλα γνώρισαν μία μεγάλη απογοήτευση μιας και δέχθηκαν αρκετά «όχι» από τους εκπροσώπους των πρακτορείων που επισκέφθηκαν το σπίτι. Με την ευκαιρία δες εδώ το spoiler GNTM, που αποκαλύπτει ποια θα είναι η τριάδα του τελικού.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος και η Ειρήνη δεν πήραν τα ναι που περίμεναν από συγκεκριμένα πρακτορεία με αποτέλεσμα να απογοητευτούν αρκετά.

Η Όλγα από τη μεριά της εκμεταλλεύτηκε την ψυχολογική πτώση των αντιπάλων της και ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να ρίξει την ψυχολογία της.

Αποκάλυψη στο GNTM 4: Όλγα και Στυλιανός παραδέχθηκαν πως είναι ζευγάρι - Τα τρυφερά φιλιά τους on camera

Μπορεί να έβγαζε μάτι τόσο καιρό, ωστόσο η Όλγα και ο Στυλιανός δεν είχαν παραδεχθεί στις κάμερες του GNTM 4 πως είναι ζευγάρι, μέχρι σήμερα! Με την ευκαιρία διάβασε εδώ γιατί κόβεται το GNTM 4.

Με αφορμή το Θάρρος ή Αλήθεια που έπαιξαν στο αποψινό (23/11) επεισόδιο αλλά και την ερώτηση που αφορούσε το αν υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι, τα δύο παιδιά επιβεβαίωσαν την σχέση τους και μάλιστα δεν δίστασαν να ανταλλάξουν και μερικά τρυφερά φιλιά στην κάμερα.

Βέβαια, η Κυβέλη αποκάλυψε πως υπάρχει ακόμα ένα ζευγάρι στο σπίτι, που σίγουρα δεν το περιμέναμε!

Τα τρυφερά φιλιά Όλγας - Στυλιανού στο GNTM 4

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share