Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγωνία στο GNTM 4: Ο τραυματισμός που έφερε αναστάτωση

Τι συνέβη;

8 Νοεμβρίου 2021 23:41
Αγωνία στο GNTM 4: Ο τραυματισμός που έφερε αναστάτωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγωνία επικράτησε στο σετ του GNTM, σε μια δοκιμασία αρκετά απαιτητική, με τον ανταγωνισμό να «φουντώνει» ολοένα και περισσότερο μιας και πλησιάζουμε στον νικητή.

Έτσι λοιπόν, απόψε οι πόζες έπρεπε να είχαν χάρη και δυναμισμό μέχρι τελικής πτώσης, σε μια δοκιμασία που και το παραμικρό στραβοπάτημα μετράει. Τα μοντέλα έκαναν τα πάντα προκειμένου να δώσουν τα πολυπόθητα «κλικ» στο φακό, μετά τη δοκιμασία... αλά Φουστάνος.

Μεταξύ άλλων ο Ναπολέων ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους σε σχέση με την επίδοσή του στο παιχνίδι, μετά το τέλος του σετ κατάλαβε πως είχε τραυματίσει αρκετά σοβαρά το χέρι του καθώς είχε πρηστεί. Για αυτό τον λόγο υπήρξε και η άμεση βοήθεια.

GNTM 4 - Spoiler: Αυτή είναι η τριάδα που φτάνει στον τελικό

Το «Τι Λες Τώρα!» αποκαλύπτει τους παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό του GNTM 4. Το GNTM, τα γυρίσματα του οποίου έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr η κριτική επιτροπή θα κάνει τα τελευταία γυρίσματα στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Μπορεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να βλέπουμε ακόμα την 10αδα του ριάλιτι μόδας αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή η κριτική επιτροπή θα γυρίσει τον τελικό.

Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα με τις δοκιμασίες ενώ στους δέκτες μας θα δούμε τον τελικό του GNTM στα μέσα Δεκεμβρίου. Τότε, θα ανακοινωθούν ζωντανά τα αποτελέσματα για τον νικητή του φετινού κύκλου.

Στον ημιτελικό θα φτάσουν η Όλγα, η Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος και η Ειρήνη. Ωστόσο η τελευταία θα είναι άτυχη και θα βρεθεί εκτός τελικού.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share