Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Concept... βγαλμένο από Φουστάνο στο GNTM: Τους ζητούν να δείχνουν μόνο πόδια, πόδια, πόδια!

Μια δοκιμασία που μας... ξύπνησε αναμνήσεις

8 Νοεμβρίου 2021 22:30
Concept... βγαλμένο από Φουστάνο στο GNTM: Τους ζητούν να δείχνουν μόνο πόδια, πόδια, πόδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάνθος Φουστάνος μας τα είχε δείξει πριν από πάνω από 20 χρόνια στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και, φυσικά, το GNTM έρχεται... δεύτερο σε μια δοκιμασία, που μοιάζει πολύ με επεισόδιο της σειράς.

Όσο περνάει ο καιρός ο κλοιός ολοένα και στενεύει με αποτέλεσμα τα επίδοξα μοντέλα να αισθάνονται πως ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει για τα καλά, μετά από την απρόσμενη αποχώρηση που είδαμε, μαζί με το σάλο για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η δοκιμασία... αλά Φουστάνος

Αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ετοιμαστούν για να… χορέψουν. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας μπήκε στο σπίτι και ετοίμασε τα μοντέλα για ένα νέο challenge. Μια προωθητική καμπάνια για παπούτσια, όπου όλα περιστρέφονται γύρω από τα χορευτικά πόδια, που τα φοράνε.

Το concept καλεί τα μοντέλα να αναδείξουν τα υποδήματα τους καθώς εκτελούν σβούρες, τουίστ και ρυθμικές φιγούρες, υπό την καθοδήγηση της εντυπωσιακής καθηγήτριας χορού, Μαρίας Αντιμησάρη.

Η δοκιμασία αυτή, όπου τους ζητείται να δείχνουν μόνο τα πόδια τους, μας θυμίζει φυσικά την φράση του Μάνθου Φουστάνου στο επεισόδιο της μεξικανικής σειράς στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». «Εδώ θα δείχνω... πόδια, πόδια, πόδια», έλεγε στη Βλαχάκη σε μια ατάκα, που έχει μείνει στην ιστορία.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share