Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Σάλος με το GNTM: Αποκαλυπτικά πλάνα και ζουμ σε... ακατάλληλα σημεία! (photo)

Προκαλούν «εμφράγματα» στο τηλεοπτικό κοινό

7 Νοεμβρίου 2021 07:58
Σάλος με το GNTM: Αποκαλυπτικά πλάνα και ζουμ σε... ακατάλληλα σημεία! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο φετινό GNTM οι κοπέλες είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές εκτός από όμορφες. Έτσι λοιπόν, όσο και αν προσπαθεί ο σκηνοθέτης να μην προκαλεί με τα πλάνα του, τις περισσότερες φορές η δουλειά του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Στην τελευταία δοκιμασία για παράδειγμα, η Κυβέλη φορούσε όσα λιγότερα γινόταν και τα ζουμ στα οπίσθιά της, προκάλεσαν ταραχή στα social media.

Δείτε φωτογραφίες

Αποκαλυπτικά πλάνα  στο GNTM σε ακατάλληλα σημεία

GNTM 4 - Spoiler: Αυτή είναι η τριάδα που φτάνει στον τελικό

Το «Τι Λες Τώρα!» αποκαλύπτει τους παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό του GNTM 4. Το GNTM, τα γυρίσματα του οποίου έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr η κριτική επιτροπή θα κάνει τα τελευταία γυρίσματα στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Μπορεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να βλέπουμε ακόμα την 10αδα του ριάλιτι μόδας αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή η κριτική επιτροπή θα γυρίσει τον τελικό.

Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα με τις δοκιμασίες ενώ στους δέκτες μας θα δούμε τον τελικό του GNTM στα μέσα Δεκεμβρίου. Τότε, θα ανακοινωθούν ζωντανά τα αποτελέσματα για τον νικητή του φετινού κύκλου.

Στον ημιτελικό θα φτάσουν η Όλγα, η Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος και η Ειρήνη. Ωστόσο η τελευταία θα είναι άτυχη και θα βρεθεί εκτός τελικού.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share