Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 4: «Πλακώθηκαν» στο σπίτι - Άγριος καβγάς για τα αγόρια

Ήρθαν σχεδόν στα χέρια!

18 Οκτωβρίου 2021 22:13
GNTM 4: «Πλακώθηκαν» στο σπίτι - Άγριος καβγάς για τα αγόρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με... ένταση ξεκίνησε το σημερινό (18/10) επεισόδιο του GNTM, καθώς ορισμένα αγόρια «πλακώθηκαν» μεταξύ τους, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές στο σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα που βρίσκονται στο σπίτι του GNTM όπως είναι λογικό έχουν βρει ήδη τις ισορροπίες τους αλλά και τις παρέες τους. Έτσι λοιπόν δεν έχουν αργήσει και οι "διαφωνίες" αλλά και οι τσακωμοί καθώς όπως έγινε γνωστό είχε προηγηθεί ένα ξεκαθάρισμα ανάμεσα στα αγόρια, με ένα φαβορί του ριάλιτι σύντομα να αποχωρεί.

Η συμβίωση δεν είναι πάντα εύκολη στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού, πόσο μάλλον με τόσα άτομα μέσα σε ένα σπίτι. Τα επίδοξα top models ξύπνησαν με διάθεση για κάθε είδους ξεκαθάρισμα! Τι συνέβη άραγε;

Το... ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Από την άλλη έχει παρατηρηθεί πως η σχέση ανάμεσα στην Άννα και την Ραφαέλα δεν είναι και η καλύτερη τον τελευταίο καιρό μιας και οι δυο τους αρκετά συχνά έχουν "τσακωθεί" μεταξύ τους.

Όπως καταλαβαίνουμε η συμβίωση δεν είναι πάντα εύκολη στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού. Έτσι λοιπόν, οι δυο τους τα λύσανε αφού η συμφιλίωση τους περιείχε αλεύρι και... αυγά!

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share