Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Δημήτρης Σκουλός: «Έχουμε επιλέξει ήδη τα μοντέλα που θα μπουν στο GNTM»

«Είχε πάρα πολύ κόσμο, πάρα πολλά μοντέλα και αγόρια και κορίτσια»

22 Ιουλίου 2021 10:44
Δημήτρης Σκουλός: «Έχουμε επιλέξει ήδη τα μοντέλα που θα μπουν στο GNTM»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανάμεσα σε γυρίσματα, φωτογραφίσεις και τις οικογενειακές υποχρεώσεις ενός πατέρα δύο παιδιών, ο Δημήτρης Σκουλός έκανε ένα διάλειμμα και μίλησε στο okmag.gr για την ευτυχία που ζει με τον ερχομό της δεύτερης κόρης του, αλλά και για το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά.

Ο γνωστός φωτογράφος αποκάλυψε ότι η μικρή του κόρη θα πάρει το όνομα της μητέρας του, δηλαδή Θεοδώρα, ενώ όπως τόνισε για το επιτυχημένο reality μοντέλων, τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει τόσο που οι κριτές έχουν επιλέξει ήδη τα μοντέλα που θα μπουν μέσα στο σπίτι.

«Όλο το καλοκαίρι έχουμε γυρίσματα για το GNTM. Έχω ξεχωρίσει κάποια παιδιά. Επιλέξαμε ήδη ποια παιδιά μπαίνουν σπίτι. Είχε πάρα πολύ κόσμο, πάρα πολλά μοντέλα και αγόρια και κορίτσια», δήλωσε χαρακτηριστικά o Δημήτρης Σκουλός και αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά και την απουσία της, όπως και στην αντικαταστάτριά της Ισμήνη Παπαβλασοπούλου:

«Μου λείπει η Βίκυ Καγιά. Είναι One of a kind. Σε αυτό που κάνει εγώ δεν βάζω άλλη μπροστά. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Έχω την ευτυχία με τα παιδιά που συνεργάζομαι να τα ξέρω πολλά χρόνια».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δημήτρης Σκουλός: Το άλλο πρόσωπο του αυστηρού κριτή! - Αδημοσίευτες φωτογραφίες με τη γυναίκα και τη κόρη του!

Ο Δημήτρης Σκουλός έχει συζητηθεί πολύ μέσα από το ριάλιτι Greece's Next Top Model!

Ο φωτογράφος μπορεί να είναι ο πιο αυστηρός κριτής στο GNTM αλλά σίγουρα έχει τις αδυναμίες του!

Στην προσωπική του είναι χαζομπαμπάς και περήφανος σύζυγος.

Και μπορεί ο Δημήτρης να προστατεύει πολύ την προσωπική του ζωή εμείς όμως βρήκαμε σπάνιες φωτογραφίες με τη γυναίκα του Τζέλα, η οποία είναι κατά 15 χρόνια νεότερή του και την κόρη του! Ιδού λοιπόν:

Πηγή: youweekly.gr

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share