Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίκυ Καγιά: Η αλήθεια για την «έξοδο» από το GNTM και η «άγνωστη» αντικαταστάτρια

Σίγουρα «συγκλό» δεν πρόκειται να ακούσουμε...

23 Μαΐου 2021 13:09
Βίκυ Καγιά: Η αλήθεια για την «έξοδο» από το GNTM και η «άγνωστη» αντικαταστάτρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά έχει αποχωρήσει από το GNTM, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να παίρνει τη θέση της στην κριτική επιτροπή, αφού η πρώτη δεν μπορούσε να μείνει σε όλα τα προγράμματα του Star, έχοντας παράλληλα το «Shopping Star» και το «Dancing With The Stars».

Τα απαιτητικά γυρίσματα του GNTM μέσα στο καλοκαίρι, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει με ζωντανό σόου την επόμενη σεζόν, έκαναν τη Βίκυ Καγιά να πάρει την απόφαση και να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας.

Οι άνθρωποι του σταθμού είναι σε πυρετώδεις συσκέψεις για την αντικατάσταση της παρουσιάστριας, χωρίς να έχει ληφθεί ακόμη κάποια τελική απόφαση. «Η πρώτη σκέψη όλων ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ο Alpha, όμως, το διαψεύδει κατηγορηματικά. Τη θέλουν και του χρόνου στο κανάλι. Βέβαια, ακόμα δεν γνωρίζουν πώς ακριβώς θα την αξιοποιήσουν. Είναι υπό διερεύνηση. Αλλά και από το Star, μού ανέφεραν ότι "κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω"» είχε η δημοσιογράφος του OPEN, Ναταλία Ανδρικοπούλου, ενώ στη συνέχεια η ομάδα του «Έλα, Χαμογέλα» πρότειναν την Κάτια Ζυγούλη και την Ευαγγελία Αραβανή.

Μετά την ανακοίνωση του Star, ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι μόδας. «Θα είμαι στον νέο κύκλο του GNTM. Θα είναι μια χρονιά με πολλές ωραίες εκπλήξεις. Η Βίκυ είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη βαρύτητα και οντότητα. Είναι άξια σεβασμού. Εγώ τη λατρεύω. Είναι μια επιλογή που δεν ξέρω πώς και γιατί έγινε. Τα κριτήρια τα ξέρουν οι άνθρωποι που πρέπει και εγώ τη σέβομαι απόλυτα. Σαφέστατα θα μου λείψει. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν το γνώριζα. Το έμαθα λίγο πριν βγει το δελτίο Τύπου του καναλιού. Πορευόμαστε δυνατά στο μέλλον του GNTM, που θα είναι λαμπρό».

Τελικά, το Star προχώρησε σε συμφωνία με την πανέμορφη Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, που είναι έτοιμη για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Αυτή είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

«Έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο χώρο. Έχει περπατήσει σε πολύ μεγάλες πασαρέλες, ήταν η μούσα του Γκοτιέ, πολύ μεγάλα περιοδικά την έχουν φιλοξενήσει σε όλο τον κόσμο. Το 2007 βραβεύτηκε ως μοντέλο της χρονιάς από το περιοδικό Beaute», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος του Star Δήμητρα Καλφούντζου για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, όταν ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία με την παραγωγή του GNTM.

Ξανθιά, ψηλόλιγνη, με σταρένια επιδερμίδα η πολύ εντυπωσιακή Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μοιράζεται μαζί μας πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου. Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share