Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 4: Αυτή παίρνει τη θέση της Βίκυς Καγιά

Έχουμε την εκλεκτή...

4 Μαΐου 2021 20:52
GNTM 4: Αυτή παίρνει τη θέση της Βίκυς Καγιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από την κριτική επιτροπή του GNTM για την επόμενη σεζόν, αλλά φάινεται πως έχει βρεθεί το άτομο, που θα τον αντικαταστήσει.

«Το ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης, δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω το GNTM. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με το κανάλι . όλο αυτό έχει γίνει σε ένα πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας, για να μπορούμε να συνυπάρχουμε και να είμαστε χαρούμενοι όλοι. Πάντα μου ζητάνε τη γνώμη μου και εγώ τη δική τους για διάφορα άλλα πράγματα που απασχολούν εμένα. Έχουν πέσει διάφορες σκέψεις στο τραπέζι, δεν ξέρω που θα κάτσει η μπίλια και τι θα κάνουν ακριβώς.

πάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς. Η εξέλιξη χρειάζεται ανανέωση και χρειάζεται ένα νέο μαγικό τρόπο για να βγάζεις πτυχές του εαυτού σου. Όταν μου έγινε η πρόταση για το “Dancing with the Stars”, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν γίνεται να τα κάνω όλα εγώ. Οπότε κάτσαμε και βρήκαμε αυτή τη λύση. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν αγαπώ το GNTM.

Είμαστε όλοι μια ομάδα. Χθες δεν μπορούσα να σας πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν γνώριζα 100%. Χθες υπογράψαμε. Αυτή ήταν η τελική συμφωνία όλων. Το “Dancing with the Stars” θα είναι αρχή της σεζόν και ανυπομονώ.», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την ανακοίνωση.

GNTM 4: Αυτή αντικαθιστά τη Βίκυ Καγιά

To Star κοιτάει μπροστά και όχι πίσω και έτσι δείχνει να αποκλείει την επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και να στοχεύει προς την... Ευαγγελία Αραβανή. Το μοντέλο έχει εμπειρία στην παρουσίαση αφού παρουσίαζε τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share