Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

GNTM: Πρόστιμο για τα μπαντιλίκια σε περιοχή Natura στην Ελαφόνησο

Δείτε το ποσό

27 Απριλίου 2021 13:48
GNTM: Πρόστιμο για τα μπαντιλίκια σε περιοχή Natura στην Ελαφόνησο

Πρόστιμο επιβλήθηκε στο GNTM για το επεισόδιο που γυρίστηκε στην Ελαφόνησο και στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι είχαν «οργώσει» τη παραλία με τις μηχανές και τα αυτοκίνητα για τις ανάγκες της φωτογράφησης.

Τότε, είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από 17 Περιβαλλοντικές Οργανώσεις και φορείς για παραβίαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας σε περιοχές του δικτύου Natura 2000 του Δήμου Ελαφονήσου.

Πρόστιμο 3000 ευρώ για το επεισόδιο στην Ελαφόνησο

Αυτή αφορούσε περιστατικό κίνησης οχημάτων, όπως μηχανές και τζιπ μεγάλου κυβισμού σε προστατευόμενες παραλίες της Ελαφονήσου, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση των ευαίσθητων αμμοθινικών οικοσυστημάτων, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως στην περιοχή φωλιάζουν χελώνες καρέτα-καρέτα.

Το τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, αφού εξέτασε την καταγγελία κατέληξε πως υπήρξαν παραβάσεις στη νομοθεσία και έτσι η Περιφέρεια Πελοποννήσου επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο φάκελος που άνοιξε, διαβιβάστηκε στην Δικαιοσύνη για ενδεχόμενη επιβολή και ποινικών κυρώσεων.

Δείτε μέρος από συγκεκριμένο επεισόδιο παρακάτω:

Βόμβα μεγατόνων: Φεύγει από τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας!

Τι και αν ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε μεσούσης της σεζόν στον ΑΝΤ1 και στο Πρωινό (δείτε τι νούμερα έκαναν χτες), φαίνεται πως πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν!

Σύμφωνα με το dailymedia με νέα εκπομπή συζητά να «χτυπήσει» ο Γιώργος Λιάγκας τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όχι όμως μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου αναμένεται να τον αποδεσμεύσει -το συμβόλαιό του έχει διάρκεια 6 μηνών, με οψιόν ανανέωσης ενός έτους-, με τον ίδιο να φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με αντίπαλα στρατόπεδα προκειμένου να αναλάβει δική του εκπομπή.

Φεύγει από τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας!

Όπως μαθαίνουμε, όμως, αναμένεται να διαπραγματευτεί σκληρά το είδος της, με πληροφορίες του Διαδρομιστή να θέλουν τον ίδιο να μην επιθυμεί project στην πρωινή – μεσημεριανή ζώνη. Λέτε να έχουμε επιστροφές στο late night;

«Βόμβα» Γιώργου Λιάγκα: «Δεν θα είμαστε εδώ του χρόνου!» (Video)

Μια απίστευτη "βόμβα" πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού, η οποία προκάλεσε πολλά ερωτήματα. Αφορμή στάθηκε μια ατάκα του συνεργάτη του, Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Συγκεκριμένα, αφού πρόβαλαν αποκλειστικό απόσπασμα από την Φάρμα, με τον Βασίλη Ματζουράνη να τα λέει “έξω από τα δόντια” στους συμπαίκτες του, ο δημοσιογράφος σχολίασε «Του χρόνου στο Πρωινό».

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε την "βόμβα" «Έτσι κι αλλιώς, εμείς δεν θα είμαστε!», με την Φαίη Σκορδά να να μην σχολιάζει το γεγονός.

Επίσης, μία απίστευτη ατάκα πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας στην Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, η οποία έκανε όλους τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια.

Διαφωνία Σκορδά-Λιάγκα: «Θέλεις να τα πω όλα;»

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της σημερινής τους εκπομπής η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν μια μικρή διαφωνία. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια προανήγγειλε ότι σημερινός τους καλεσμένος θα είναι ο Βασίλης Φιλίππου, ο επιστάτης της «Φάρμας».

Μάλιστα, θα αγωνιστεί στο πλατό μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Η Φαίη είπε πως θέλει να μπει και αυτή σε μια τέτοια διαδικασία. «Θα κάνει αγωνίσματα η Φαίη απ’ ότι δήλωσε. Ο λόγος σου Φαίη εντολή μου», σχολίασε ο παρουσιαστής με εκείνη να απαντά:

«Θέλεις να τα πω όλα; Επειδή εσύ φεύγεις νωρίς και εγώ χθες έμεινα στη σύσκεψη με την παραγωγή και την αρχισυντάκτριά μας, που έψαχναν να βρουν τους κορμούς και να τους τοποθετήσουν σωστά, είπα “γιατί θα παίξει ο Γιώργος και δεν με ενημερώσατε καν;”. Μου απάντησαν ότι ο άνδρας παίζει με άντρα και η γυναίκα με γυναίκα».

«Αν είναι γυναίκα αυτή που θα αποχωρήσει, θα παίξετε τη Δευτέρα. Τι θέλω και μιλάω;», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας. Ενώ, πυρ και μανία με τον Γιώργο Κοψιδά ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος... δε μάσησε τα λόγια του για την αποχώρηση του ηθοποιού από το Survivor, αποκαλώντας τον ως υποκριτή και ψεύτη.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share