Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά!

Η επίσημη ανακοίνωση του Star

15 Απριλίου 2021 22:50
Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φήμες που ήθελαν την Βίκυ Καγιά εκτός GNTM επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα το Star εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση, με την ίδια να αναλαμβάνει την παρουσίαση του Dancing with the Stars. Παράλληλα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά, μίλησε για την ζωή της αλλά και για την οικογένεια τους όπου και έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τα παιδιά της.

Η ανακοίνωση του Star για τη Βίκυ Καγιά και το GNTM

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star“, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars“, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».

Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά

Άφωνη η Βίκυ Καγιά με την Εριέττα του Bachelor - Δεν θα την αναγνώριζε ούτε η ίδια! (Video)

Η Εριέττα Παπαγιώτη υπήρξε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του "Bachelor", αν και δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι του Alpha.

Παρόλο που δεν κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, έλαβε διασημότητα και έγινε αγαπητή στους τηλεθεατές, κυρίως για το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της και τις αξιομνημόνευτες ατάκες της.

Η "βασιλική κόμπρα", όπως αυτοαποκαλείτο η Εριέττα, είχε κάνει εμφάνιση στην τηλεόραση και στο παρελθόν, πολύ πριν από το "Bachelor".

Συγκεκριμένα, η 21χρονη είχε λάβει μέρος στο "Shopping Star" με τη Βίκυ Καγιά πριν 2 χρόνια, ωστόσο, ήταν πολύ διαφορετική, τόσο στην εξωτερική εμφάνισή της όσο και στο στιλιστικό κομμάτι, καθώς τα ρούχα που είχε επιλέξει ήταν πολύ "καθωσπρέπει". Η Βίκυ Καγιά της είχε επισημάνει τότε πως το φόρεμα που επέλεξε ήταν πολύ μεγαλίστικο για την ηλικία της. Επίσης, δείτε την αγνώριστη Βίκυ Καγιά να διαφημίζει πακοτίνια σε ηλικία 16 ετών!

Δείτε το βίντεο:

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share