Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ολική μεταμόρφωση: H Άννα Μαρία του GNTM έγινε Ιωάννα Μαλέσκου!

Γυναικάρα!

22 Φεβρουαρίου 2021 14:05
Ολική μεταμόρφωση: H Άννα Μαρία του GNTM έγινε Ιωάννα Μαλέσκου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η Άννα Μαρία Ηλιάδου, δύο περίπου χρόνια μετά τη νίκη της στο GNTM.

Το εvτυπωσιακό «μπρατόπουλο» αποφάσισε να αλλάξει εντελώς την εικόνα του, λέγονται «ναι» στο ξανθό και αφήνοντας άφωνο το κοινό του.

Το νέο της look αλά Ιωάννα Μαλέσκου, πάντως, της πάει ανέλπιστα πολύ, με την ίδια να μοιάζει να μεγάλωσε με τον πιο ωραίο τρόπο – κυρόως στυλιστικά.

Πώς τη βρίσκετε; Εμείς είμαστε βέβαιοι πως η Βίκυ Καγιά έχει κάθε λόγο να νιώθει υπερήφανη για εκείνη…

H Άννα Μαρία του GNTM έγινε Ιωάννα Μαλέσκου

Αννα Μαρία GNTM

Αννα Μαρία GNTM Πως είναι σήμερα

GNTM 3: Πρώην παίκτης έκανε μεταμόσχευση μαλλιών - Φωτογραφία ντοκουμέντο

GNTM 3: Ποιος πρώην παίκτης προχώρησε σε μεταμόσχευση μαλλιών και μάλιστα, το δημοσίευσε και στο Instagram; Ο λόγος για τον...

Παναγιώτη Αντωνόπουλο! Ο Παναγιώτης ήταν ένας από τους παίκτες του GNTM 3 που ξεχώρισαν, καθώς χωρίς να έχει ασχοληθεί με τη μόδα κατάφερε να φέρει εις πέρας με επαγγελματισμό οποιαδήποτε δοκιμασία. Ο πρώην παίκτης, που "έσταζε" φαρμάκι για την Ρασέλ -δείτε εδώ με ποιον υπήρξε ζευγάρι-, αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή του και συγκεκριμένα θέλησε να αλλάξει την αραίωση στα μαλλιά του.

Έτσι, βρέθηκε στην καρέκλα του ειδικού στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών γιατρό, Ιωάννη Παπαγγελόπουλου για να αλλάξει look. Μέσα από ανάρτησή του, ο πρώην παίκτης του GNTM 3 γνωστοποίησε ότι προέβη σε μεταμόσχευση μαλλιών, ευχαριστώντας τον γιατρό του.

Δείτε τη φωτογραφία:

GNTM παίκτης μεταμόσχευση μαλλιώνGNTM παίκτης μεταμόσχευση μαλλιών

Βασιλάκο, εσύ έχασες: Ζευγάρι με παίκτη του GNTM η Σία του Bachelor!

The Bachelor: Μπορεί η Σία Βοσκανίδου να μην κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, φαίνεται όμως πως μετά το τέλος της από το ριάλιτι του ALPHA δεν έπαψε να ψάχνει την αγάπη.

Και υπάρχει περίπτωση να… τη βρήκε!

Η πιο εvτυπωσιακή γυναίκα που είδαμε στο «The Bachelor» πήρε τελικά το πολυπόθητο τριαντάφυλλο, όχι από τον Βασιλάκο αλλά από έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του GNTM, ο οποίος κατάφερε να αποκτήσει τεράστιο κοινό ήδη από την πρώτη εβδομάδα παρουσίας του στο ριάλιτι μοντέλων.

Ο λόγος για τον γνωστό «Γύπα» -κατά κόσμον Δημοσθένη Τζουμάνη- ο οποίος απαθανατίστηκε στο ίδιο σπίτι με την Σία Βοσκανίδου και την Εριέττα Παπαγιώτη, επιλέγοντας να δώσει το δικό του τριαντάφυλλο στη Σία, με την ίδια να του απαντά πως σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Βασιλάκος, εκείνος… έχει γούστο.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, καθώς οι φήμες ήθελαν τον Δήμο ζευγάρι με τη Ρασέλ. Η Σία, πάντως, έσπευσε να δημοσιεύσει κοινά τους στιγμιότυπα.

Για να δούμε…

Ζευγάρι με παίκτη του GNTM η Σία του Bachelor

Ζευγάρι με παίκτη του GNTM η Σία του Bachelor

Ηρώ Δημητροπούλου: «Λόγω της μόρφωσής μου υπερτερώ των άλλων ανθρώπων»

Την μάθαμε μέσω της συμμετοχής της στο Greece’s Next Top Model, όταν οι κριτές την στρίμωξαν για τις πλαστικές.

Η Ηρώ Δημητροπούλου κατόπιν συζητήθηκε για τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία 2018 και τη νύχτα της Τετάρτης βρέθηκε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη στο «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε για όλα.

«Ήθελα από 16 χρονών να κάνω την επέμβαση στο στήθος μου. Πιστεύω ότι θα μου ταίριαζε πιο πολύ να ασχοληθώ στην Αμερική με το μόντελινγκ. Εγώ έκανα αίτηση για να δω τι μπορεί να μου προσφέρει το μόντελινγκ εδώ πέρα. Να δω αν ταιριάζω εγώ σαν Ηρώ εδώ πέρα, να προσπαθήσω να κάνω κάποιες δουλειές εδώ. Πήγα στα Καλλιστεία για να κερδίσω κάποιο τίτλο. Γιατί από εμπειρία μια χαρά εμπειρία έχω.

Ηρώ Δημητροπούλου

Πήγα στον Λίβανο και κέρδισα τη δεύτερη θέση που θα κέρδιζα και την πρώτη αν δεν ήμουν μόλις 18. Ήρθα εδώ και ήθελα να πάω και στα Καλλιστεία γιατί το είχα όνειρο από μικρό παιδάκι να δοκιμάσω. Έγινε ό,τι έγινε, αλλά δεν πειράζει, προχωράμε μπροστά», ανέφερε η Ηρώ Δημητροπούλου, που είπε επίσης ότι την ενδιαφέρουν τόσο το μόντελινγκ όσο και οι σπουδές της:

«Οι αρνητικές κριτικές με κάνουν να προχωράω ακόμα πιο μπροστά στη ζωή μου. Γιατί δεν θα είμαι αιώνια μοντέλο. Είμαι πολύ έξυπνη. Πιστεύω ότι λόγω της μόρφωσης μου υπερτερώ των άλλων ανθρώπων. Πιστεύω ότι και η εσωτερική και η εξωτερική ομορφιά πρέπει να συμπίπτουν και να βαδίζουν μαζί. Και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω και τα δύο. Θέλω να κάνω και το μόντελινγκ. Η μητέρα μου έχει σπουδάσει. Οι γονείς μου είναι επιχειρηματίες και θα ήθελα να ακολουθήσω και τον κλάδο που έχουν επιλέξει οι γονείς μου.»

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share