Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Πρώην παίκτης έκανε μεταμόσχευση μαλλιών - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ο λόγος για τον...

30 Δεκεμβρίου 2020 08:02
GNTM 3: Πρώην παίκτης έκανε μεταμόσχευση μαλλιών - Φωτογραφία ντοκουμέντο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

GNTM 3: Ποιος πρώην παίκτης προχώρησε σε μεταμόσχευση μαλλιών και μάλιστα, το δημοσίευσε και στο Instagram; Ο λόγος για τον...

Παναγιώτη Αντωνόπουλο! Ο Παναγιώτης ήταν ένας από τους παίκτες του GNTM 3 που ξεχώρισαν, καθώς χωρίς να έχει ασχοληθεί με τη μόδα κατάφερε να φέρει εις πέρας με επαγγελματισμό οποιαδήποτε δοκιμασία. Ο πρώην παίκτης, που "έσταζε" φαρμάκι για την Ρασέλ -δείτε εδώ με ποιον υπήρξε ζευγάρι-, αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή του και συγκεκριμένα θέλησε να αλλάξει την αραίωση στα μαλλιά του.

Έτσι, βρέθηκε στην καρέκλα του ειδικού στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών γιατρό, Ιωάννη Παπαγγελόπουλου για να αλλάξει look. Μέσα από ανάρτησή του, ο πρώην παίκτης του GNTM 3 γνωστοποίησε ότι προέβη σε μεταμόσχευση μαλλιών, ευχαριστώντας τον γιατρό του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Βασιλάκο, εσύ έχασες: Ζευγάρι με παίκτη του GNTM η Σία του Bachelor!

The Bachelor: Μπορεί η Σία Βοσκανίδου να μην κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, φαίνεται όμως πως μετά το τέλος της από το ριάλιτι του ALPHA δεν έπαψε να ψάχνει την αγάπη.

Και υπάρχει περίπτωση να… τη βρήκε!

Η πιο εvτυπωσιακή γυναίκα που είδαμε στο «The Bachelor» πήρε τελικά το πολυπόθητο τριαντάφυλλο, όχι από τον Βασιλάκο αλλά από έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του GNTM, ο οποίος κατάφερε να αποκτήσει τεράστιο κοινό ήδη από την πρώτη εβδομάδα παρουσίας του στο ριάλιτι μοντέλων.

Ο λόγος για τον γνωστό «Γύπα» -κατά κόσμον Δημοσθένη Τζουμάνη- ο οποίος απαθανατίστηκε στο ίδιο σπίτι με την Σία Βοσκανίδου και την Εριέττα Παπαγιώτη, επιλέγοντας να δώσει το δικό του τριαντάφυλλο στη Σία, με την ίδια να του απαντά πως σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Βασιλάκος, εκείνος… έχει γούστο.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, καθώς οι φήμες ήθελαν τον Δήμο ζευγάρι με τη Ρασέλ. Η Σία, πάντως, έσπευσε να δημοσιεύσει κοινά τους στιγμιότυπα.

Για να δούμε…

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share