Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

GNTM 3: Αυτός είναι ο νικητής του σόου

Ο λόγος για...

16 Δεκεμβρίου 2020 01:57
GNTM 3: Αυτός είναι ο νικητής του σόου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μόλις ολοκληρώθηκε ο μεγάλος και ο υπέρλαμπρος τελικός του GNTM 3 με τον μεγάλο νικητή να κερδίζει απίστευτα έπαθλα και ένα απίστευτο πάρτυ να ακολουθεί λίγο μετά στο φαντασμαγορικό πλατό.

Η Παρασκευή, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής έφτασαν στο πλατό του GNTM 3 έχοντας ο καθένας στο πλευρό του από 2 αγαπημένους παίκτες.

Μετά το εντυπωσιακό catwalk που έκαναν οι φιναλίστ, το οποίο «έδιωξε» τον Αιμιλιάνο από το παιχνίδι, οι υπόλοιποι τρεις ήταν έτοιμοι να διαγωνιστούν στις 2 τελευταίες και κρίσιμες δοκιμασίες, χωρίς να λείψουν μερικά... τελευταία καρφιά.

Η πρώτη δοκιμασία στην οποία κλήθηκαν να κριθούν ήταν το Red Carpet, στο οποίο φωτογραφίθηκαν παρέα με τον Γιώργο Καράβα και τη Βίκυ Καγιά.

Αφού κρίθηκαν και οι 3 παίκτες, οι κριτές ξεκίνησαν την διαδικασία της ψηφοφορίας. Έτσι, ο Ανδρέας συγκέντρωσε 37 βαθμούς, η Παρασκευή 38 και ο Ηρακλής 39.

Λίγο αργότερα, ξεκίνησε η live μετάδοση, με σειρά να έχει η δεύτερη και τελευταία δοκιμασία που διαγωνίστηκαν οι 3 φιναλίστ κατά την οποία συμμετείχαν σε «μπλε πάρτυ«, στο οποίο μάλιστα φωτογραφήθηκαν με άγνωστα για αυτούς μοντέλα.

Πριν όμως αρχίσει η διαδικασία, οι υπεύθυνοι του πρακτορείου Elit, με το οποίο ο νικητής θα έχει συμβόλαιο, έστειλαν ένα βίντεο για τον κάθε ένα από τους φιναλίστ, στο οποίο αξιολογούσαν την μέχρι τώρα πορεία τους.

Στην δεύτερη δοκιμασία, ο Ανδρέας συγκέντρωσε 35 βαθμούς, η Παρασκεύη 38 και ο Ηρακλής 40.

Συνολικά ο Ανδρέας κατάφερε να συγκεντρώσει 72 βαθμούς, η Παρασκευή 76 ενώ ο Ηρακλής 79!

Η Βίκυ Καγιά, λίγο αργότερα, ανακοίνωσε πως το σύστημα δεν έπεσε όπως πέρσι, αλλά για ακόμη μια φορά έγινε χαμός με τις ψήφους!

Σε συνδυασμό με την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής αλλά και του κόσμου, ο μεγάλος νικητής του GNTM 3 και αυτός που κέρδισε 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο, κοσμήματα από την εταιρία House of Jewels και ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο της Κένταλ Τζένερ, Elite models, είναι ο Ηρακλής.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share