Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

GNTM 3: Ακόμη ένα… καρφί για τη Ρασέλ - «Ξέσπασε» σε γέλια ο Παναγιώτης

Τι ανέφερε για τη... συμπάθειά του;

15 Δεκεμβρίου 2020 23:26
GNTM 3: Ακόμη ένα… καρφί για τη Ρασέλ - «Ξέσπασε» σε γέλια ο Παναγιώτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από λίγο ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 με τους 4 φιναλίστ να βρίσκονται μια ανάσα πριν την ανάδειξη του νικητή. Στο σημερινό catwalk, οι διαγωνιζόμενοι είχαν για παρέα όλους τους πρώην παίκτες του παιχνιδιού. Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος μετά από καιρό συνάντησε την Ρασέλ και δεν δίστασε να πετάξει πάλι την ατάκα του.

Ο «τυροκόμος» του παιχνιδιού λίγο πριν βγει στην πασαρέλα μίλησε στην κάμερα και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συμπάθεια του, την Ρασέλ.

Ο Παναγιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Μου έλειψε πάρα πολύ η Ρασέλ» ξεσπώντας σε απίστευτα γέλια.

Η Ρασέλ μίλησε εξίσου λίγο μετά στην κάμερα και είπε: «Καταρχάς εγώ παιδιά όταν έφυγα το είχα πει “I will be back” γιατί τέτοιο model material που είμαι γιατί άλλωστε να μην είμαι back. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ”.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο τέλος της πασαρέλας, ένας από τους 4 φιναλίστ θα αποχαιρετήσει το GNTM 3, με τη Βίκυ Καγιά να επιφυλάσσει νωρίτερα μια ανακοίνωση στους παίκτες.

Ημιτελικός: Τα "καρφιά", τα κλάματα και η αποχώρηση - Δείτε τα highlights

Χθες πραγματοποιήθηκε o ημιτελικός του 3ου κύκλου του GNTM μέσα από τη συχνότητα του STAR και το επεισόδιο ήταν απολαυστικό. Ωστόσο, η αποχώρηση απογοήτευσε πολλούς και πολλές.

Ανάμεσα βέβαια στα highlights είχαμε τα καρφιά της Παρασκευής - που είναι το μόνο κορίτσι που έχει μείνει στο παιχνίδι - , αλλά και "καρφιά' του Αιμιλιάνο προς το πρόσωπo... δείτε τα highlights του GNTM στο Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share