Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

GNTM 3: Σοκ στην πασαρέλα - Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί

Ποιος ήταν;

15 Δεκεμβρίου 2020 22:38
GNTM 3: Σοκ στην πασαρέλα - Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώτη αποψινή δοκιμασία του GNTM 3 που καθόρισε τους 3 παίκτες που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό μόλις έφτασε στο τέλος της και οι κριτές ανακοίνωσαν τον παίκτη που θα αποχαιρετήσει το παιχνίδι.

Οι φιναλίστ ήταν η Παρασκευή, ο Ηρακλής, ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο οι οποίοι, έπειτα από την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά, κλήθηκαν να κάνουν το πιο εντυπωσιακό catwalk με το αποτέλεσμα να μαγεύει τους κριτές, με τους παίκτες νωρίτερα να «παγώνουν» με κάτι που άκουσαν.

Ωστόσο, μόνο 3 φιναλίστ θα διεκδικήσουν το έπαθλο και την νίκη και αυτοί είναι η Παρασκευή, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής με τον Αιμιλιάνο δυστυχώς να φτάνει στην πηγή αλλά να μην πίνει νερό.

Ημιτελικός: Τα "καρφιά", τα κλάματα και η αποχώρηση - Δείτε τα highlights

Χθες πραγματοποιήθηκε o ημιτελικός του 3ου κύκλου του GNTM μέσα από τη συχνότητα του STAR και το επεισόδιο ήταν απολαυστικό. Ωστόσο, η αποχώρηση απογοήτευσε πολλούς και πολλές.

Ανάμεσα βέβαια στα highlights είχαμε τα καρφιά της Παρασκευής - που είναι το μόνο κορίτσι που έχει μείνει στο παιχνίδι - , αλλά και "καρφιά' του Αιμιλιάνο προς το πρόσωπo... δείτε τα highlights του GNTM στο Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share