Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 3: «Ξέσπασε» σε λυγμούς η Παρασκευή - Σοκαριστικές στιγμές στη δοκιμασία

Ποιος ο λόγος των δακρύων της;

14 Δεκεμβρίου 2020 23:14
GNTM 3: «Ξέσπασε» σε λυγμούς η Παρασκευή - Σοκαριστικές στιγμές στη δοκιμασία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 φαίνεται να δυσκόλεψε αρκετά την Παρασκευή η οποία κατά την διάρκεια της φωτογράφισης δεν συγκρατήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Δεν ήταν η καλύτερα μέρα της Παρασκευής η σημερινή (14/12) καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το πόδι της κάτι που επιδεινώθηκε γιατί έπρεπε να περπατήσει σε τακούνια, με τα «μαχαίρια» να βγαίνουν νωρίτερα.

Και σαν να μην έφτασε αυτό, τα σχόλια των αγοριών προς το πρόσωπο της πήγαν σύννεφο καθώς όλοι θεωρούν πως δεν αξίζει να βρίσκεται στον ημιτελικό.

Όλα αυτά λοιπόν την στεναχώρησαν αρκετά με αποτέλεσμα να θυμώσει και εν τέλη να δακρύσει. Ειδικότερα ένα σχόλιο του Έντουαρντ, ήταν το κερασάκι στη τούρτα.

Πηγή: Youweekly.gr

Τα highlights από τα επεισόδιο της 7ης Δεκεμβρίου

Την Βίκυ Καγιά την "γκαζιάρα" είδαμε στο χθεσινό 7/12 επεισόδιο του GNTM 3, αλλά και το "θάψιμο" που έκανε ο Ηρακλής, λίγο πριν την αποχώρηση "φωτιά".

Στο επεισόδιο, ο Ηρακλής δε δίστασε να «αδειάσει» τη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο μέσα στο λεωφορείο, καθώς κατευθύνονταν στο σετ της φωτογράφισης παρατήρησε πως είχαν κάτσει οι... δείτε τα highlights του GNTM στο Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share