Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

GNTM 3: Βγήκαν πάλι τα «μαχαίρια» - «Εύχομαι να μην…»

Τι συνέβη;

14 Δεκεμβρίου 2020 22:39
GNTM 3: Βγήκαν πάλι τα «μαχαίρια» - «Εύχομαι να μην…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μαχαίρια βγήκαν ήδη στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 με τον Αιμιλιάνο να κατακεραυνώνει ξανά την Παρασκευή, θεωρώντας άδικο να βρίσκεται στον ημιτελικό.

Δεδομένου ότι η Παρασκευή είναι η μόνη επιστροφή στο σπίτι κάνει τους παίκτες να της επιτίθονται και να μην την θεωρούν άξια για αντίπαλο τους, με μια τεράστια ανατροπή να υπάρχει νωρίτερα στο σετ.

Ο Αιμιλιάνο, δε, δείχνει ξεκάθαρα την δυσαρέσκεια του λέγοντας: «Εύχομαι να μην ακολουθήσουμε το πεπρωμένο να έχουμε μια κοπέλα στον τελικό. Μακάρι να φύγει η Παρασκευή και να είμαστε τέσσερα αγόρια. Δεν αξίζει να είναι στον τελικό, έχει χάσει σχεδόν το μισό παιχνίδι, έξι δοκιμασίες. Είναι πολλά πράγματα που με κρατάνε την σκέψη πίσω και δεν με βοηθούν να αποδεχτώ ότι είναι ένας καλός παίκτης. Ακόμα θεωρώ ότι έχουμε ένα outsider στην πεντάδα κι εντάξει αν πάει στον τελικό άσε».

Τα highlights από τα επεισόδιο της 7ης Δεκεμβρίου

Την Βίκυ Καγιά την "γκαζιάρα" είδαμε στο χθεσινό 7/12 επεισόδιο του GNTM 3, αλλά και το "θάψιμο" που έκανε ο Ηρακλής, λίγο πριν την αποχώρηση "φωτιά".

Στο επεισόδιο, ο Ηρακλής δε δίστασε να «αδειάσει» τη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο μέσα στο λεωφορείο, καθώς κατευθύνονταν στο σετ της φωτογράφισης παρατήρησε πως είχαν κάτσει οι... δείτε τα highlights του GNTM στο Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share