Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

GNTM 3: Τεράστια ανατροπή στο σετ - Τι συνέβη;

Χαμός στον ημιτελικό

14 Δεκεμβρίου 2020 22:24
GNTM 3: Τεράστια ανατροπή στο σετ - Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 οι παίκτες έχουν να δοκιμαστούν σε ένα αρκετά απαιτητικό concept. Μια ανατροπή όμως μόλις είδαμε να γίνεται στο σετ με τον Ανδρέα τελικά να μην μοιράζει ντεσαβαντάζ.

Η σημερινή δοκιμασία έχει στοιχεία περιπέτειας και δράσης με τα μοντέλα να μεταμορφώνονται σε fashion υπερκατασκόπους και καλούνται να ποζάρουν σε δύο φάσεις «καταδίωξης»: Αρχικά κατεβαίνοντας από ένα ελικόπτερο και στη συνέχεια, ως αναβάτες σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, με μια τρομερή εξομολόγηση να υπάρχει νωρίτερα.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ως νικητής του προηγούμενου πλατό, είχε να αποφασίσει μεταξύ του να δώσει ντεσαβαντάζ στους συμπαίκτες του ή να κρατήσει το αβαντάζ για τον εαυτό του, σύμφωνα με το οποίο έχει τη δυνατότητα να διακόψει στη μέση την φωτογράφιση και να συμβουλευτεί το μόνιτορ των κριτών για τυχόν διορθώσεις.

Πηγή: Youweekly.gr

Τα highlights από τα επεισόδιο της 7ης Δεκεμβρίου

Την Βίκυ Καγιά την "γκαζιάρα" είδαμε στο χθεσινό 7/12 επεισόδιο του GNTM 3, αλλά και το "θάψιμο" που έκανε ο Ηρακλής, λίγο πριν την αποχώρηση "φωτιά".

Στο επεισόδιο, ο Ηρακλής δε δίστασε να «αδειάσει» τη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο μέσα στο λεωφορείο, καθώς κατευθύνονταν στο σετ της φωτογράφισης παρατήρησε πως είχαν κάτσει οι... δείτε τα highlights του GNTM στο Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share