Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

GNTM 3: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη δοκιμασία - Τι συνέβη;

Πού δόθηκε το ντεσαβαντάζ;

7 Δεκεμβρίου 2020 22:17
GNTM 3: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη δοκιμασία - Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Ηρακλής, δε δίστασε να «θάψει» ακόμα και τους πιο καλούς του φίλους του με τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να μοιράσει τα ντεσαβαντάζ μετά από τη νίκη που είχε στην προηγούμενη δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, οι κριτές του ανακοίνωσαν πως αρχικά θα ήταν ο μόνος που θα έβλεπε πώς ακριβώς ήθελαν να γίνει η φωτογράφηση ενώ από την άλλη θα έκοβε 1,5 λεπτό από κάποιον συμπαίκτη του, το οποίο θα προσέθετε στον δικό του χρόνο.

Ο Ηρακλής το σκέφτηκε και αποφάσισε να το δώσει στη Μαριαγάπη, ένα κορίτσι από την παρέα του καθώς όπως είπε στην Βίκυ Καγιά, θέλει να την βγάλει από το σπίτι, με ένα τρομερό spoiler να κυκλοφορεί για τον τελικό.

Η Μαριαγάπη αντέδρασε γιατί θεωρούσε πως ο Ηρακλής ήταν φίλος της ωστόσο εκείνος ξεκαθάρισε πως στο σημείο που έχει φτάσει το παιχνίδι δεν γίνεται να βάζει μπροστά τις φιλίες.

Πηγή: Youweekly.gr

Δείτε τα highlights από το χθεσινό 1/12 επεισόδιο

Ακόμη ένα ανατρεπτικό και αρκετά ενδιαφέρον επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του GNTM 3.

Ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη αποκάλυψαν την σχέση τους ενώ λίγο μετά η Τάμτα και ο Mente Fuerte ήταν οι καλεσμένοι έκπληξη της δοκιμασίας που έκαναν τους παίκτες να ξετρελαθούν... δείτε τα highlights του GNTM στο Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share