Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Η λήψη που απογοήτευσε τους κριτές

2 Δεκεμβρίου 2020 01:06
GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιων των κριτών βρέθηκαν η Μαριαγάπη, η Λία και η Ξένια, ωστόσο αυτή που τελικά είδε την πόρτα της εξόδου ήταν η Λία η οποία έμοιαζε έτοιμη να πέσει στη φωτογραφία της.

Η ίδια δεν συμφώνησε με την αποχώρησή της και στεναχωρήθηκε πολύ μόλις άκουσε το όνομά της ωστόσο δέχθηκε υπέροχα σχόλια στο τέλος από τους κριτές για τις δυνατότητές της. Ωστόσο σεισμός επικράτησε σήμερα στο Star με τη Βίκυ Καγιά - Τι συνέβη;

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τον παίκτη που κατάφερε να κάνει την καλύτερη προσπάθεια και να τραβήξει την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία, στην οποία οι κριτές έδωσαν τη δουλειά καθώς ξεχώρισε με την κίνησή του.

Μπροστά στους κριτές βρέθηκαν ο Ηρακλής και ο Έντουαρντ. Οι δυο τους είχαν πολύ καλές λήψεις ωστόσο αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Ηρακλής - ο οποίος ενθουσίασε και την Τάμτα στο σετ του. Ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυναμικά από την ημέρα της επιστροφής του και έτσι στην επόμενη φωτογράφιση θα έχει την ευκαιρία να μοιράσει τα ντεσαβαντάζ.

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του Δημοθένη μετά το GNTM

Ο Δημοσθένης λοιπόν που δεν έβγαλε εις πέρας την δοκιμασία πλέον είναι στο σπίτι του και στο λογαριασμό του στο Instagram είπε:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με στηρίξατε, είτε θετικά είτε αρνητικά. Κάθε κριτική καλοδεχούμενη είναι και έχει και τη σημασία της. Ας ασχοληθούμε τώρα λίγο με τον γύπα.

Ο γύπας μέσα στο παιχνίδι ήθελε να παρουσιάσει την τρέλα του και την αλήθεια του, κάτι με το οποίο ταυτιστήκατε. Κάποια με αγκαλιάσετε και με πιστέψατε, ενώ κάποιοι άλλοι να πιστέψατε ότι θα το πήγαινα και μέχρι τέλους. Λίγοι ήσασταν και μαζί σας και η μαμά μου…

Από εκεί και πέρα, θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που δούλευαν πίσω από τις κάμερες, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων είδα και άκουσαν από το στοματάκι μου πάρα πολλά… Είμαι αυθόρμητος, τι να κάνω;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι με πίστεψαν που έδωσαν την ευκαιρία και κάθε φορά με ωθούσαν στο να δώσω το 100% του εαυτού μου και κάτι παραπάνω.

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να σταθώ σε κάτι που έζησα μέσα στο ταξίδι του GNTM. Καμιά φορά δεν έχει σημασία η νίκη ή η ήττα, έχει σημασία η ευκαιρία να ζήσεις το όνειρο, να το ζήσεις όσο πιο έντονα γίνεται και να το πας μέχρι εκεί που ούτε καν έχεις φανταστεί ότι μπορείς να φτάσεις.

Και πιστέψετε ότι με το πέρας του ονείρου, γυρνώντας πίσω και κοιτάζοντας την πορεία μόνο νικητές θα νιώσετε. Ο γύπας άνοιξε τα φτερά του και πάει γι’ άλλα πράγματα», δήλωσε ο Δημοσθένης Τζουμάνης.

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share