Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - Κόντεψε να φύγει το φαβορί

Ο λόγος για...

1 Δεκεμβρίου 2020 01:28
GNTM 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - Κόντεψε να φύγει το φαβορί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιον των κριτών βρέθηκαν η Μαριαγάπη, της οποίας ο έρωτας... δεν κρύβεται, και ο Δημοσθένης, οι δύο διαγωνιζόμενοι με τις χειρότερες προσπάθειες.

Τελικά την πόρτα της εξόδου είδε ο Δημοσθένης ο οποίος δεν κατάφερε να υλοποιήσει το κόνσεπτ.

Ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τον παίκτη που κατάφερε να κάνει την καλύτερη προσπάθεια και να τραβήξει την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία, στην οποία οι κριτές έδωσαν τη δουλειά καθώς το προϊόν φαινόταν τέλεια.

Η Βίκυ Καγιά φώναξε μπροστά τον Έντουαρντ και την Ξένια ωστόσο την οψιόν πήρε τελικά η Ξένια επειδή στη λήψη της διαφήμιζε καλύτερα τα παπούτσια που ήταν και το ζητούμενο.

Οι υπόλοιποι παίκτες αντέδρασαν ωστόσο η Ξένια έχει πλέον το αβαντάζ για την επόμενη φωτογράφιση.

Πηγή: Youweekly.gr

Αυτός ήταν ο νικητής στην πιο συγκινητική δοκιμασία - Η φοβερή επιβράβευση που τον περίμενε

Μετά από μία άκρως συγκινητική και απαιτητική δοκιμασία που πέρασαν στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 οι διαγωνιζόμενοι μαζί με τους γονείς τους, έγινε γνωστός ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, όπου όλοι «ξέσπασαν» σε λυγμούς, οι παίκτες είδαν τις φωτογραφίες τους και συνέχισαν να κλαίνε καθώς είχαν συγκινηθεί ιδιαίτερα.

Τελικά, νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας ο οποίος κατάφερε να αντιγράψει ακριβώς τη φωτογραφία που είχε από την παιδική ηλικία του με τον μπαμπά του. Μαζί του στο έπαθλο πήρε τη Λία, η οποία εδώ και αρκετό καιρό καταφέρνει να βγει έξω με κάθε έπαθλο.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share