Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

GNTM 3: Mega Spoiler - Αυτή είναι η τριάδα του τελικού

Τι... πρόδωσε η Βίκυ Καγιά;

25 Νοεμβρίου 2020 13:50
GNTM 3: Mega Spoiler - Αυτή είναι η τριάδα του τελικού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μεγάλο… spoiler κυκλοφορεί για το ποια είναι η τριάδα του τελικού στο GNTM 3, με τη Βίκυ Καγιά επί της ουσίας να… προδίδει το τι θα δούμε.

Μόλις σήμερα, η Βίκυ Καγιά μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στο «Ευτυχείτε» και μετά από ένα σχόλιο της εορτάζουσας παρουσιάστριας, η κριτής του GNTM πήρε αφορμή και μίλησε για το τι θα δούμε στον τελικό του ριάλιτι που δεν έχει ακόμα προκρίνει νικητή, τη στιγμή που στο τελευταίο επεισόδιο υπήρξε μια τεράστια ανατροπή.

Σύμφωνα με την Καγιά και για να αποτραπεί το ενδεχόμενο να πέσει το σύστημα ψηφοφορίας όπως συνέβη πέρσι και καταλήξαμε με δύο νικήτριες, η παραγωγή θα αλλάξει τρόπο ψηφοφορίας.

Όπως θύμισε η Βίκυ, τα προηγούμενα δύο χρόνια, η ψήφος ήταν δωρεάν, κάτι που έκανε τους φανατικούς του show να ρίχνουν το σύστημα με πολλαπλές ψήφους.

Φέτος ο τρόπος δεν θα είναι εντελώς δωρεάν αλλά θα γίνει ό,τι καλύτερο για να αποτραπεί να πέσει το σύστημα.

Όσο για τους φιναλίστ του GNTM που οι φήμες ήθελαν και τους τρεις να είναι άντρες, η Καγιά διέψευσε την είδηση τονίζοντας πως υπάρχει και γυναίκα στον τελικό του σόου.

Η πόζα που έφερε αντιδράσεις και η κόντρα ανάμεσα σε Έντουαρντ και Ανδρέα - Δείτε τα highlights

Ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM 3 ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights!

Από την πόζα του Ηρακλή και του Ανδρέα που έφερε τις αντιδράσεις των κριτών, στα «καρφιά» που έριξε η Παρασκευή προς όλο το σπίτι και στην κόντρα που ξέσπασε ξαφνικά ανάμεσα στον Έντουαρντ και τον... δείτε τα highlights του GNTM στο Youweekly.gr

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share