Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

GNTM 3: «Σπαραγμός» στο πλατό - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ο λόγος για...

24 Νοεμβρίου 2020 00:53
GNTM 3: «Σπαραγμός» στο πλατό - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 ήταν αρκετά δύσκολη αλλά οι περισσότεροι παίκτες είχαν μια πολύ καλή απόδοση. Ποιος όμως δεν τα κατάφερε και αποχωρεί τελικά από το παιχνίδι;

Στην τελική δυάδα βρέθηκε τελικά η Μαριαγάπη με τον Εμμάνουελ. Ενώ και οι δύο παίκτες είχαν τόσο καλές όσο και κακές στιγμές, η κριτική επιτροπή αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει από το σπίτι ο Εμμάνουελ.

Ακόμα ένας μείον από το πολυσυζητημένο campaign room.

Αυτός πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Οι περισσότεροι παίκτες είχαν μια πολύ καλή απόδοση για αυτό και οι κριτές δεν μπορούσαν να αποφασίσουν τον νικητή. Έτσι, άφησαν τους παίκτες να.. βγάλουν το φίδι από την τρύπα και να επιλέξουν αυτοί τον σημερινό νικητή.

Οι παίκτες έπρεπε να διαλέξουν μεταξύ δυο ζευγαριών, της Ξένιας και του Έντουαρντ από την μία και του Δημοσθένη και του Αιμιλιάνου από την άλλη, με την Παρασκευή νωρίτερα να απασφαλίζει.

Τελικά, το ζευγάρι που όρισαν ως νικητήριο ήταν ο Δημοσθένης με τον Αιμιλιάνο με τον πρώτο να κερδίζει την καλύτερη φωτογραφία.

Πηγή: Youweekly.gr

«Πάγωσαν» όλοι στο πλατό - Τι συνέβη;

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 έχει προκαλέσει τον κακό χαμό. Νεύρα, φωνές, εντάσεις και τρόμος έχει ξεσπάσει από το πρώτο κιόλας λεπτό, ειδικά όταν ο Ηρακλής με τον Ανδρέα επιχείρησαν να κάνουν μια αρκετά ριψοκίνδυνη δοκιμασία.

Το ζευγάρι ήταν αρκετά αγχωμένο όσο στέκονταν στα ξυλοπόδαρα και με σκοπό να σχηματίσουν το γράμμα που τους είχε ζητηθεί ξέφυγαν από τα όρια του επιτρεπτού.

Συγκεκριμένα, με σκοπό να φτιάξουν το γράμμα Χ ο Ανδρέας επιχείρησε να κάνει κατακόρυφο και ο Ηρακλής τον κρατούσε.

Φυσικά, ο Σκουλός, η Ζενεβιέβ και ο Καράβας έμειναν έμειναν έντρομοι στο θέαμα και απαίτησαν να σταματήσουν αμέσως την συγκεκριμένη πόζα.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share