Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

GNTM 3: «Είναι τεράστιος ψεύτης…» - Απασφάλισε η Παρασκευή

Όλα όσα είπε

24 Νοεμβρίου 2020 00:09
GNTM 3: «Είναι τεράστιος ψεύτης…» - Απασφάλισε η Παρασκευή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Παρασκευή επέστρεψε με.. άγριες διαθέσεις στο GNTM και δηλώνει πιο αποφασισμένη από ποτέ. Ήδη άρχισε να βγάζει δόντια και να επιτίθεται στους συμπαίκτες της, με άπαντες νωρίτερα να «παγώνουν» στο πλατό.

Συγκεκριμένα, σε συζήτηση της με τη Λία, αναφέρθηκε στην Μαριαγάπη την οποία «στόλισε» κανονικά λέγοντας πως είναι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η παίκτρια δήλωσε πως παρόλο που ήταν φίλες στην αρχή του παιχνιδιού και έκαναν παρέα πλέον δεν μπορεί να συνυπάρξει μαζί της λόγω του χαρακτήρα της.

Φυσικά, δεν δίστασε να βγάλει τα φτυάρια της και για τον Ηρακλή, λέγοντας πως είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης στο σπίτι του GNTM αλλά και για τον Αιμιλιάνο που ακολουθεί πιστά τα βήματα του πρώτου.

Τέλος, σχολίασε και το δωμάτιο «Campaign» λέγοντας πως είναι φίλοι μπροστά στις κάμερες ενώ κανονικά ο καθένας κοιτάει μόνο τον εαυτό του και δεν τον νοιάζει η απόδοση των φίλων του.

Πηγή: Youweekly.gr

Έξω φρενών οι παίκτες - Η ερώτηση που τους εξόργισε

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM είναι αρκετά δύσκολη και απαιτητική με αποτέλεσμα να έχει αγχώσει τους παίκτες και να έχει προκαλέσει σε όλους νεύρα και εντάσεις. Κάτι που προκάλεσε επίσης αντιδράσεις, ειδικότερα στον Αιμιλιάνο, ήταν μια συγκεκριμένη ερώτηση της Λίας στην Ζενεβιέβ.

Ειδικότερα, η παίκτρια του ριάλιτι μόδας ρώτησε τι ύφος και τι έκφραση πρέπει να έχουν κατά την διάρκεια της φωτογράφισης.

Η ερώτηση αυτή εξέπληξε ευχάριστα την Ζενεβιέβ και δήλωσε με θαυμασμό πως ήταν η μόνη που μπήκε στη διαδικασία να επεξεργαστεί την φωτογράφιση και να πάρει σοβαρά τον ρόλο του μοντέλου.

Απεναντίας, ο Αιμιλιάνο... εξοργίστηκε λέγοντας πως αυτές οι ερωτήσεις είναι αυτονόητες και χαζές και δεν πρέπει να ακούγονται στους κριτές και στα πλατό.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share