Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 3: «Πάγωσαν» όλοι στο πλατό - Τι συνέβη;

«Είναι ντροπή...»

23 Νοεμβρίου 2020 23:38
GNTM 3: «Πάγωσαν» όλοι στο πλατό - Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 έχει προκαλέσει τον κακό χαμό. Νεύρα, φωνές, εντάσεις και τρόμος έχει ξεσπάσει από το πρώτο κιόλας λεπτό, ειδικά όταν ο Ηρακλής με τον Ανδρέα επιχείρησαν να κάνουν μια αρκετά ριψοκίνδυνη δοκιμασία.

Το ζευγάρι ήταν αρκετά αγχωμένο όσο στέκονταν στα ξυλοπόδαρα και με σκοπό να σχηματίσουν το γράμμα που τους είχε ζητηθεί ξέφυγαν από τα όρια του επιτρεπτού, με μια ερώτηση νωρίτερα να κάνει έξαλλους τους παίκτες.

Συγκεκριμένα, με σκοπό να φτιάξουν το γράμμα Χ ο Ανδρέας επιχείρησε να κάνει κατακόρυφο και ο Ηρακλής τον κρατούσε.

Φυσικά, ο Σκουλός, η Ζενεβιέβ και ο Καράβας έμειναν έμειναν έντρομοι στο θέαμα και απαίτησαν να σταματήσουν αμέσως την συγκεκριμένη πόζα.

Πηγή: Youweekly.gr

Σοκαρισμένοι οι παίκτες - Η ανακοίνωση των κριτών που τους «τάραξε»

Η σημερινή δοκιμασία ήταν αρκετά απαιτητική και σίγουρα δεν έχουμε ξανά δει παρόμοια σε κανένα αλλό ελληνικό GNTM.

Οι παίκτες κλήθηκαν να σταθούν πάνω σε.. ξυλοπόδαρα και να σχηματίσουν με την στάση του σώματος τους ένα γράμμα της αλφαβήτου.

Η δοκιμασία ήταν ομαδική και όχι ατομική, κάτι που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τους παίκτες.

Η Παρασκευή, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, χώρισε τους συμπαίκτες της σε ζευγάρια και έπειτα μοίρασε τα γράμματα καθώς και τα ντεσαβαντάζ, τα οποία προυπέθεταν ότι συγκριμένοι παίκτες θα είχαν στην διάθεση τους μόνο 1 λεπτό προετοιμασίας.

Η ίδια διάλεξε ως ταίρι της την Λία με σκοπό να σχηματίσουν το γράμμα Π. Οι.. άτυχοι της σημερινής δοκιμασίας ήταν η Μαριαγάπη και ο Εμμάνουελ.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share