Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

GNTM 3: Τεράστια ανατροπή - Έφυγε το φαβορί για το τρόπαιο

Ο λόγος για...

17 Νοεμβρίου 2020 01:05
GNTM 3: Τεράστια ανατροπή - Έφυγε το φαβορί για το τρόπαιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας παίκτης που λεγόταν ως φαβορί δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3. Η δοκιμασία δυσκόλεψε αρκετούς και "χαντάκωσε" αρκετά ζευγάρια.

Στην τελική δυάδα αποχώρησης, βρέθηκε ο Ανδρέας που ήταν ζευγάρι με τον Σήφη. Ο Ανδρέας δεν δίστασε να παραπονεθεί καθώς θεωρούσε άδικη την κριτική και δεν τους άξιζε να βρίσκονται εκεί, με μια υπέροχη έκπληξη να γίνεται σε παίκτη νωρίτερα.

Η απόφαση όμως είχε παρθεί και αυτό που δεν τα κατάφερε ήταν ο Σήφης.

Αυτοί είχαν νωρίτερα την καλύτερη φωτογραφία

Μια δοκιμασία στο GNTM 3 έφτασε στο τέλος της με τους 4 παλιούς παίκτες να γυρίζουν πίσω στο παιχνίδι, ένα ζευγάρι όμως κατάφερε να κερδίσει την δοκιμασία και να πάρει την καλύτερη φωτογραφία.

Η σημερινή δοκιμασία δυσκόλεψε αρκετούς από τους παίκτες αφού ήθελε συγχρονισμό και πολύ καλή αντοχή! Λίγοι ήταν αυτοί που ξεχώρισαν όμως ένα ήταν το ζευγάρι που κατάφερε να κερδίσει και να πάρει την καλύτερη φωτογραφία.

Αυτοί, ήταν ο Ηρακλής και ο Εμμάνουελ, που μπήκαν ξανά στο παιχνίδι και κατευθείαν ανέβασαν τον πήχη!

Πηγή: Youweekly.gr

Η τρομερή επίδεξη Βίκυς Καγιά και Γιώργου Καράβα - Έμειναν όλοι με το στόμα ανοικτό

Στην σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 οι παίκτες έπρεπε πάνω σε ένα τραμπολίνο να κάνουν κινήσεις κουνγκ φου και να ποζάρουν στον αέρα. Η μεγάλη αποτυχία τους, έκανε την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα να πάρουν τα ηνία.

Οι παίκτες φάνηκαν να μην μπορούν να συγχρονιστούν στον αέρα και να βγάλουν μια καλή φωτογραφία όσες προσπάθειες και αν τους δόθηκαν.

Ο εκνευρισμός των κριτών ήταν εμφανής και για να δώσουν κάποια παραδείγματα, ανέβηκαν στο τραμπολίνο και πόζαραν αφήνοντας τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό.

Βέβαια σάλος έχει δημιουργηθεί και με τη φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 που βρίσκεται σε σάιτ γνωριμιών.

Πηγή: Youweekly.gr

GNTM 3 Highlights 10/11: H δοκιμασία που τους τρέλανε όλους και η αποχώρηση "βόμβα"

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και κορυφαία σκηνικά παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του GNTM 3. Κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε δύο δοκιμασίες, με παρτενέρ... τα σκυλιά, κάτι που τους ενθουσίασε όλους πολύ!

Τελικά όμως ένας παίκτης δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και αποχώρησε. Αυτός ήταν ο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share