Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

GNTM 3 - Ρασέλ: Με αυτόν τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης υπήρξε ζευγάρι!

Αποκάλυψη!

12 Νοεμβρίου 2020 07:45
GNTM 3 - Ρασέλ: Με αυτόν τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης υπήρξε ζευγάρι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αποχώρηση της Θεοδώρας Ρασέλ από το GNTM σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους παίκτες του ριάλιτι, με την ίδια να μην αποτελεί αγαπημένη παρουσία για πολλούς από αυτούς.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, πριν την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, η ίδια δοκιμάστηκε και στο τραγούδι, με τα τελευταία νέα να τη θέλουν να έχει υπάρξει ζευγάρι και με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή.

Ποιος είναι αυτός;

Όπως γράφει το fthis, πρόκειται για τον Παντελή Καφέ ο οποίος πριν αποσυρθεί από τα γήπεδα το 2013, είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, έχοντας παράλληλα υπάρξει και μέλος της Εθνικής Ελλάδος και μάλιστα όταν εκείνη κατέκτησε το Euro το 2004.

Δείτε τους μαζί:

GNTM 3: "Λύγισε" ο Παναγιώτης - "Ορισμένοι δεν αξίζουν..."

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, λίγο μετά την φωτογράφισή του, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος ξέσπασε σε κλάματα καθώς δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε μπροστά στην κάμερα είπε πως κάποια άτομα μέσα στο σπίτι δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού.

Το σετ του δεν πήγε και τόσο καλά και δεν άκουσε θετικά σχόλια από τους κριτές, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί μπροστά στον φακό και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μεταξύ άλλων είπε πως είναι έτοιμος να φύγει και πως θα κρατήσει τη συγκεκριμένη εμπειρία ως κάτι πολύ θετικό στο μυαλό του αν και τον ενοχλεί πως υπάρχουν παιδιά μέσα στο σπίτι που δεν αξίζουν. Δείτε εδώ ποιος παίκτης νίκησε τη δοκιμασία επιβράβευσης.

GNTM 3: "Δίκασε" ο Σήφης - Πώς μοίρασε τα diasavantage;

Μετά τη νίκη του στη χθεσινή δοκιμασία στο GNTM 3, ο Σήφης είχε την ευκαιρία να μοιράσει όπως ήθελε εκείνος τα disavantage σε δύο συμπαίκτες του, προκειμένου να τους δυσκολέψει και να τους κάνει να φτάσουν στη δυάδα της αποχώρησης.

Από τη μία, ο Σήφης θα μοίραζε στους παίκτες τα σκυλάκια με τα οποία θα φωτογραφηθούν και από την άλλη, θα έδινε σε δύο παίκτες disavantage να φωτογραφηθούν με λιγότερο χρόνο.

Συγκεκριμένα, αντί για 3 λεπτά, θα είχαν στη διάθεσή τους 1,5. Έτσι ο Σήφης αποφάσισε να δυσκολέψει δύο δυνατούς παίκτες και έδωσε το disavantage στον Ανδρέα και τον Έντουαρντ. Δείτε εδώ ποιος νίκησε τη δοκιμασία επιβράβευσης.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share