Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

GNTM 3: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε

Ο λόγος για...

11 Νοεμβρίου 2020 01:20
GNTM 3: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιον των κριτών βρέθηκαν η Μαρινέλα και ο Παναγιώτης, οι δύο διαγωνιζόμενοι με τις χειρότερες προσπάθειες.

Τελικά αυτός που πήρε τον δρόμο της εξόδου ήταν ο Παναγιώτης ο οποίος είχε πιεστεί πολύ συναισθηματικά και μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα μετά την φωτογράφισή του.

GNTM 3: "Δίκασε" ο Σήφης - Πώς μοίρασε τα diasavantage;

Μετά τη νίκη του στη χθεσινή δοκιμασία στο GNTM 3, ο Σήφης είχε την ευκαιρία να μοιράσει όπως ήθελε εκείνος τα disavantage σε δύο συμπαίκτες του, προκειμένου να τους δυσκολέψει και να τους κάνει να φτάσουν στη δυάδα της αποχώρησης.

Από τη μία, ο Σήφης θα μοίραζε στους παίκτες τα σκυλάκια με τα οποία θα φωτογραφηθούν και από την άλλη, θα έδινε σε δύο παίκτες disavantage να φωτογραφηθούν με λιγότερο χρόνο.

Συγκεκριμένα, αντί για 3 λεπτά, θα είχαν στη διάθεσή τους 1,5. Έτσι ο Σήφης αποφάσισε να δυσκολέψει δύο δυνατούς παίκτες και έδωσε το disavantage στον Ανδρέα και τον Έντουαρντ. Δείτε εδώ ποιος νίκησε τη δοκιμασία επιβράβευσης.

GNTM 3: «Θα σου πέταγα ντομάτες…» - «Βαριές» κουβέντες στο πλατό

Στο σημερινό πλατό του GNTM 3, ο Άγγελος Μπράτης κλήθηκε να σχολιάσει τη φωτογραφία της Ρασέλ και ξέσπασε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το σετ της. Μάλιστα της είπε πως αν την έβλεπε κανείς κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, θα της πέταγε ντομάτες.

Τα μοντέλα φόρεσαν ρούχα του Άγγελου Μπράτη ωστόσο η Ρασέλ, που νωρίτερα... πήγε στο απροχώρητο με συμπαίκτη της, δεν τα αξιοποίησε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να φαίνονται κουβαριασμένα.

Ο σχεδιαστής ενοχλήθηκε πολύ με την αντιμετώπισή της και της τόνισε πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο από ένα κορίτσι της μόδας όπως είναι η Ρασέλ.

Μάλιστα είπε πως δεν θα μπορούσε να διαφημίσει ούτε το παντοπωλείο μέσα στο οποίο βρισκόταν αφού έκανε σαν παλαβή στο σετ της και αν την έβλεπε κανείς θα της πέταγε ντομάτες.

Νωρίτερα τα είχε βάλει και με τον Ανδρέα και μάλιστα, δε δίστασε να του βάλει τις φωνές στο σετ προκειμένου να καταλάβει τι ακριβώς έπρεπε να κάνει.

Ο Ανδρέας δεν είχε καταλάβει ακριβώς το κόνσεπτ και προσπάθησε να κάνει κάτι πολύ θεατρικό ενώ την ίδια στιγμή δεν άκουγε τις οδηγίες που του έδιναν οι κριτές και ο φωτογράφος.

Κάποια στιγμή, ο Άγγελος Μπράτης εκνευρίστηκε και ξεκίνησε να του φωνάζει. Εκείνος κατάλαβε το κόνσεπτ ηρέμησε και έβγαλε μερικές καλές λήψεις.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share