Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Αυτός είναι ο νικητής στην ιδιαίτερη δοκιμασία επιβράβευσης

Ο λόγος για...

10 Νοεμβρίου 2020 22:51
GNTM 3: Αυτός είναι ο νικητής στην ιδιαίτερη δοκιμασία επιβράβευσης

Οι 9 παίκτες του GNTM 3, πέρασαν από μία πολύ ιδιαίτερη δοκιμασία προκειμένου να πάρουν ένα έπαθλο επιβράβευσης. Μπορεί όλοι να είχαν πολύ δυνατές προσπάθειες ωστόσο μόνο ένας ξεχώρισε και πήρε τη νίκη.

Στη δοκιμασία, έπρεπε να φωτογραφηθούν και να αντιγράψουν την γκριμάτσα που πήρε το σκυλάκι, το οποίο αποτέλεσε τον παρτενέρ τους.

Οι δύο παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Αιμιλιάνο και η Λία ωστόσο η νίκη πήγε στην τελευταία καθώς το ύφος της ήταν ολόιδιο με αυτή του σκυλιού της

Με το έπαθλό της, μπορούσε να περάσει μία μέρα στο σπα και να πάρει μαζί της έναν συμπαίκτη της, και έτσι η Λία διάλεξε τον Ανδρέα. Δείτε εδώ πώς ήταν η επόμενη μέρα στο σπίτι μετά την αποχώρηση της Ρασέλ.

GNTM 3: «Θα σου πέταγα ντομάτες…» - «Βαριές» κουβέντες στο πλατό

Στο σημερινό πλατό του GNTM 3, ο Άγγελος Μπράτης κλήθηκε να σχολιάσει τη φωτογραφία της Ρασέλ και ξέσπασε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το σετ της. Μάλιστα της είπε πως αν την έβλεπε κανείς κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, θα της πέταγε ντομάτες.

Τα μοντέλα φόρεσαν ρούχα του Άγγελου Μπράτη ωστόσο η Ρασέλ, που νωρίτερα... πήγε στο απροχώρητο με συμπαίκτη της, δεν τα αξιοποίησε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να φαίνονται κουβαριασμένα.

Ο σχεδιαστής ενοχλήθηκε πολύ με την αντιμετώπισή της και της τόνισε πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο από ένα κορίτσι της μόδας όπως είναι η Ρασέλ.

Μάλιστα είπε πως δεν θα μπορούσε να διαφημίσει ούτε το παντοπωλείο μέσα στο οποίο βρισκόταν αφού έκανε σαν παλαβή στο σετ της και αν την έβλεπε κανείς θα της πέταγε ντομάτες.

Νωρίτερα τα είχε βάλει και με τον Ανδρέα και μάλιστα, δε δίστασε να του βάλει τις φωνές στο σετ προκειμένου να καταλάβει τι ακριβώς έπρεπε να κάνει.

Ο Ανδρέας δεν είχε καταλάβει ακριβώς το κόνσεπτ και προσπάθησε να κάνει κάτι πολύ θεατρικό ενώ την ίδια στιγμή δεν άκουγε τις οδηγίες που του έδιναν οι κριτές και ο φωτογράφος.

Κάποια στιγμή, ο Άγγελος Μπράτης εκνευρίστηκε και ξεκίνησε να του φωνάζει. Εκείνος κατάλαβε το κόνσεπτ ηρέμησε και έβγαλε μερικές καλές λήψεις.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share