Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του GNTM 3 (Video)

Eίναι γεγονός!

4 Νοεμβρίου 2020 14:58
Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του GNTM 3 (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέχρι τώρα ξέραμε πως στο GNTM 3 έχει δημιουργηθεί ένα ζευγάρι που είναι ο Σήφης και η Μαρινέλλα. Όμως ακόμα ένα ζευγάρι φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα όπως αποκάλυψε σήμερα στη Φωλιά των Κου Κου η Τζώρτζια Γεωργίου

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα στον Έντουαρντ και τη Ρασέλ. και την αποκάλυψη αυτή της την έκανε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Σοκ στο GNTM 3: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιον των κριτών βρέθηκαν ο Αιμιλιάνο και ο Ηρακλής που ήταν οι τρεις με την χειρότερη απόδοση σε πασαρέλα και φωτογράφιση.

Τελικά αυτός που πήρε τον δρόμο της εξόδου ήταν ο Ηρακλής ο οποίος είχε ακούσει τα χειρότερα λόγια από τους κριτές. Δείτε εδώ πώς διαχειρίστηκε το disavantage ο Αντρέας.

GNTM 3: Η "εισβολή" από τη "Φωλιά των Κου Κου" που τρέλανε όλους τους παίκτες

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, μπήκε ξαφνικά στο σπίτι ένα πρόσωπο από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και οι παίκτες «τρελάθηκαν» κανονικά. Μάλιστα εντυπωσιάστηκαν μόλις άκουσαν τη δοκιμασία που πρέπει να περάσουν.

Ο Γιώργος Κρικοριάν ετοίμασε μία έκπληξη στους διαγωνιζόμενους και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού λίγη ώρα αφού οι παίκτες είχαν ξυπνήσει και τους ζήτησε να κάνουν ρεπορτάζ μέσα στο σπίτι.

Ο καθένας είχε 3 λεπτά και έπρεπε να βγάλει ένα "καυτό" θέμα προκειμένου να το παρουσιάσει. Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε εχθές.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share