Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTΜ 3: Εντάσεις και αντιδράσεις με τα disavantage που μοίρασε ο Αντρέας

Ποιους... δυσκόλεψε;

3 Νοεμβρίου 2020 22:12
GNTΜ 3: Εντάσεις και αντιδράσεις με τα disavantage που μοίρασε ο Αντρέας

Με μια άκρως δύσκολη δοκιμασία ήρθαν αντιμέτωποι οι 11 παίκτες του GNTM 3 στο επεισόδιο της Τρίτης, αφού έπρεπε να φωτογραφηθούν στον αέρα. Ο Ανδρέας που είχε πάρει τη δουλειά στην προηγούμενη δοκιμασία, είχε το δικαίωμα να δώσει το ντισαβαντάζ του σε δύο παίκτες.

To συγκεκριμένο ντισαβαντάζ θα δυσκόλευε ιδιαίτερα τους παίκτες που θα το έπαιρναν καθώς ο ανεμιστήρας που φύσαγε τους παίκτες ενώ φωτογραφίζονταν θα δούλευε στο φουλ. Για τον λόγο αυτό, ο Ανδρέας αποφάσισε να το δώσει σε δύο κορίτσια προκειμένου να τα δυσκολέψει και να μην βγάλουν λήψη.

Τα δύο κορίτσια αυτά ήταν η Μαριαγάπη και η Μαρινέλα. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα μια "εισβολή" στο σπίτι του GNTM τρέλανε τους παίκτες.

GNTM 3: «Τρελάθηκαν» οι παίκτες μόλις είδαν την Αθηνά Οικονομάκου και την Μαίρη Συνατσάκη

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη «εισέβαλαν» στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως μόλις τις είδαν μπροστά τους τρελάθηκαν κανονικά και περίμεναν πως και πως να ακούσουν την δοκιμασία.

Η κάθε ομάδα θα έχει "ομαδάρχισσα" αντίστοιχα την Αθηνά Οικονομάκου ή την Μαίρη Συνατσάκη και θα κάνουν πασαρέλα με θέμα το Μιλάνο και το Χειμώνα στο Woodstock, ενώ αξίζει να δείτε τη συγκινητικά εξομολόγηση του Ηρακλή.

Σάλος στο Survivor: Η σχέση της κορυφαίας του μορφής με παίκτρια του GNTM

Σάλος έχει επικρατήσει στο Survivor, αφού αποκαλύφθηκε στον αέρα η σχέση κορυφαίας του μορφής με παίκτρια, που δε σταματά να μας απασχολεί με την παρουσία της στο GNTM.

Μέσα στα χρόνια αποδεικνύεται πολλές φορές, ότι άνθρωποι που συμμετέχουν στα ριάλιτι, σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο μεταξύ τους, δείχνοντας πως ο κόσμος, όπου ζούμε, είναι μάλλον πολύ μικρός. Κάπως έτσι, το Open προχώρησε σε άλλη μια αποκάλυψη, αναφέροντας πως η Ρασέλ έχει μια άγνωστη σχέση με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της παίκτριας του GNTM μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στη μητέρα του Τανιμανίδη, με τον γιο της να βλέπει μια έκτακτη είδηση να έρχεται στο «φως» για το Survivor. Οι δυο τους συνεργάζονται στον τομέα της εστίασης και, κάπως έτσι, οι δύο οικογένειες γνωρίζονται μεταξύ τους, τρέφοντας αμοιβαία εκτίμηση η μία προς την άλλη.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share