Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Η "εισβολή" από τη "Φωλιά των Κου Κου" που τρέλανε όλους τους παίκτες

Η δοκιμασία έκπληξη που τους έβαλε

3 Νοεμβρίου 2020 21:51
GNTM 3: Η

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, μπήκε ξαφνικά στο σπίτι ένα πρόσωπο από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και οι παίκτες «τρελάθηκαν» κανονικά. Μάλιστα εντυπωσιάστηκαν μόλις άκουσαν τη δοκιμασία που πρέπει να περάσουν.

Ο Γιώργος Κρικοριάν ετοίμασε μία έκπληξη στους διαγωνιζόμενους και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού λίγη ώρα αφού οι παίκτες είχαν ξυπνήσει και τους ζήτησε να κάνουν ρεπορτάζ μέσα στο σπίτι.

Ο καθένας είχε 3 λεπτά και έπρεπε να βγάλει ένα "καυτό" θέμα προκειμένου να το παρουσιάσει. Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε εχθές.

GNTM 3: «Τρελάθηκαν» οι παίκτες μόλις είδαν την Αθηνά Οικονομάκου και την Μαίρη Συνατσάκη

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη «εισέβαλαν» στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως μόλις τις είδαν μπροστά τους τρελάθηκαν κανονικά και περίμεναν πως και πως να ακούσουν την δοκιμασία.

Η κάθε ομάδα θα έχει "ομαδάρχισσα" αντίστοιχα την Αθηνά Οικονομάκου ή την Μαίρη Συνατσάκη και θα κάνουν πασαρέλα με θέμα το Μιλάνο και το Χειμώνα στο Woodstock, ενώ αξίζει να δείτε τη συγκινητικά εξομολόγηση του Ηρακλή.

Σάλος στο Survivor: Η σχέση της κορυφαίας του μορφής με παίκτρια του GNTM

Σάλος έχει επικρατήσει στο Survivor, αφού αποκαλύφθηκε στον αέρα η σχέση κορυφαίας του μορφής με παίκτρια, που δε σταματά να μας απασχολεί με την παρουσία της στο GNTM.

Μέσα στα χρόνια αποδεικνύεται πολλές φορές, ότι άνθρωποι που συμμετέχουν στα ριάλιτι, σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο μεταξύ τους, δείχνοντας πως ο κόσμος, όπου ζούμε, είναι μάλλον πολύ μικρός. Κάπως έτσι, το Open προχώρησε σε άλλη μια αποκάλυψη, αναφέροντας πως η Ρασέλ έχει μια άγνωστη σχέση με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της παίκτριας του GNTM μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στη μητέρα του Τανιμανίδη, με τον γιο της να βλέπει μια έκτακτη είδηση να έρχεται στο «φως» για το Survivor. Οι δυο τους συνεργάζονται στον τομέα της εστίασης και, κάπως έτσι, οι δύο οικογένειες γνωρίζονται μεταξύ τους, τρέφοντας αμοιβαία εκτίμηση η μία προς την άλλη.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share