Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Συγκλόνισε ο Παναγιώτης - Ξέσπασε σε δάκρυα για τον…

Συγκίνησε με τα λόγια του

26 Οκτωβρίου 2020 22:20
GNTM 3: Συγκλόνισε ο Παναγιώτης - Ξέσπασε σε δάκρυα για τον…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προέβη σήμερα στο GNTM 3 ο Παναγιώτης. Ο παίκτης δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στην αναφορά σε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης αναφέρθηκε στον αγαπημένο του αδερφό που τον έχει αφήσει μόνο του να κάνει όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχουν ώστε ο ίδιος να εκπληρώνει το όνειρό του!

Κατά την εξομολόγηση αυτή δεν συγκράτησε τα δάκρυα του και έδειξε ένα πρόσωπο που δεν είχε δείξει ως τώρα, ενώ νωρίτερα η Ρασέλ ήταν έξαλλη.

Πηγή: Youweekly.gr

Έκανε το «μπαμ» η Αθηνά Οικονομάκου: Πήρε «μεταγραφή» σε άλλο κανάλι!

Το μεγάλο «μπαμ» έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία πήρε «μεταγραφή» σε άλλο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης, αφού κανονικά δεσμεύεται με τον Alpha για το «Έλα στη θέση μου».

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός αναμένεται να μπει στον τρίτο κύκλο του GNTM, έχοντας στο πλευρό της, την συνεργάτιδα της, Μαίρη Συνατσάκη, με τη «βόμβα» να έρχεται.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπη Ευτυχείτε, όταν η Έλενα Πολυκάρπου είπε «Η μία κυρία είναι παρουσιάστρια, έχει πάρει μέρος σε σόου, όπως το dancing, η άλλη είναι ηθοποιός. Η μία από τις δύο είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί, ενώ η άλλη έχει μία σχέση…».

Ενώ στη συνέχεια τόνισε «Είναι πολύ γνωστές κυρίες και θα μπουν στο GNTM στις Αρχές Νοεμβρίου και θα τις δούμε σε μία δοκιμασία όπου θα είναι και οι τέσσερις κριτές και με τον Καράβα…».

Η Κατερίνα Καινούργιου, αμέσως κατάλαβε πως πρόκειται για την Αθηνά Οικονομάκου και την Μαίρη Συνατσάκη.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share