Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

GNTM 3: Η στρατηγική του Αιμιλιάνο με τα disavantage που εξόργισε τη Λία

Τι συνέβη;

20 Οκτωβρίου 2020 23:08
GNTM 3: Η στρατηγική του Αιμιλιάνο με τα disavantage που εξόργισε τη Λία

Λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή δοκιμασία του GNTM 3, έγινε ένας αρκετά μεγάλος καυγάς ανάμεσα στην Λία και τον Αιμιλιάνο. Συγκεκριμένα, η πρώτη δε δίστασε να πει μία ατάκα που εξόργισε τον Αιμιλιάνο. Εκείνος με τη σειρά του δε δίστασε να της απαντήσει.

Το αβαντάζ της προηγούμενης δοκιμασίας του GNTM κέρδισε ο Αιμιλιάνο, που εντελώς στρατηγικά «τοποθέτησε» τους συμπαίκτες του στο νέο φωτογραφικό concept/δοκιμασία. Όπως δήλωσε on camera, ήθελε να «χτυπήσει» τους πιο αδύναμους διαγωνιζόμενους, για να τους βγάλει μια και καλή από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η Λία είπε πως ο Αιμιλιάνο της έδωσε το ντισαβαντάζ καθώς θεωρεί ότι στην προηγούμενη φωτογράφηση χαντάκωσε την Μαριαγάπη.

Ο Αιμιλιάνο έγινε έξαλλος με το σχόλιό της αυτό και της απάντησε. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα είδαμε τον Εμμάνουελ να βάζει τα κλάματα.

Πηγή: Youweekly.gr

GNTM 3: «Ρε άντε και γαμ@@@@…» - Γερή κόντρα στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαριαγάπη αποφάσισε να καθαρίσει το σπίτι και η κίνηση της αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, ο Έντουαρντ κατάφερε να γίνει έξαλλος με τον Ανδρέα και να τον βρίσει πάρα πολύ άσχημα.

Η Μαριαγάπη λοιπόν άφησε ένα γράμμα στους συμπαίκτες της μέσα από το οποίο τους εξήγησε πως κάθισε όλο το βράδυ μέχρι τις 8.30 το πρωί προκειμένου να καθαρίσει ό, τι υπήρχε μέσα στην κουζίνα, ενώ αποκαλύφθηκε και το ζευγάρι του σπιτιού.

Το επόμενο πρωί, μερικοί την ειρωνεύτηκαν, άλλοι την υποστήριξαν. Ένας από αυτούς πήραν το μέρος της ήταν και ο Ανδρέας. Το σχόλιό του εξόργισε τον Έντουαρντ ο οποίος μίλησε για εκείνον με πολύ άσχημο τρόπο αποκαλύπτοντας πως ο Ανδρέας κατηγόρησε εκείνον και την παρέα του πίσω από την κάμερα για την ακαταστασία.

Η Ρασέλ φυσικά απαξίωσε το γράμμα της Μαριαγάπης ενώ ο Δημοσθένης είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως την ώρα που έγραφε το γράμμα θα μπορούσε να έχει πλύνει τα πιάτα που άφησε στον νεροχύτη.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share