Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 3:"Πλάνταξε" στο κλάμα ο Εμμάνουελ

Τι συνέβη;

20 Οκτωβρίου 2020 22:32
GNTM 3:

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Εμμάνουελ δε δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες με ένα γράμμα που διάβασε από την Ίριδα, την φίλη του που ήταν η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε χθες από το παιχνίδι.

Η Ίριδα τον αποχαιρέτησε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο καθώς οι δυο τους ήταν φίλοι μέσα στο παιχνίδι και η αποχώρησή της τον στεναχώρησε ιδιαίτερα.

Ο Εμμάνουελ ξέσπασε σε κλάματα και οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν.

Πηγή: Youweekly.gr

GNTM 3: «Ρε άντε και γαμ@@@@…» - Γερή κόντρα στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαριαγάπη αποφάσισε να καθαρίσει το σπίτι και η κίνηση της αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, ο Έντουαρντ κατάφερε να γίνει έξαλλος με τον Ανδρέα και να τον βρίσει πάρα πολύ άσχημα.

Η Μαριαγάπη λοιπόν άφησε ένα γράμμα στους συμπαίκτες της μέσα από το οποίο τους εξήγησε πως κάθισε όλο το βράδυ μέχρι τις 8.30 το πρωί προκειμένου να καθαρίσει ό, τι υπήρχε μέσα στην κουζίνα, ενώ αποκαλύφθηκε και το ζευγάρι του σπιτιού.

Το επόμενο πρωί, μερικοί την ειρωνεύτηκαν, άλλοι την υποστήριξαν. Ένας από αυτούς πήραν το μέρος της ήταν και ο Ανδρέας. Το σχόλιό του εξόργισε τον Έντουαρντ ο οποίος μίλησε για εκείνον με πολύ άσχημο τρόπο αποκαλύπτοντας πως ο Ανδρέας κατηγόρησε εκείνον και την παρέα του πίσω από την κάμερα για την ακαταστασία.

Η Ρασέλ φυσικά απαξίωσε το γράμμα της Μαριαγάπης ενώ ο Δημοσθένης είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως την ώρα που έγραφε το γράμμα θα μπορούσε να έχει πλύνει τα πιάτα που άφησε στον νεροχύτη.

Σάλος με τη Βίκυ Καγιά: Η απαράδεκτη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες

Τι σας έχω τι σας έχω; Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ για τους αγαπημένους κριτές του GNTM 3, Βίκυ Καγιά και Γιώργο Καράβα. Δυστυχώς έκαναν ένα τεράστιο λάθος και το "μάτι" του Vanda's blog τα κατέγραψε όλα!

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου νωρίς το μεσημέρι η παραγωγή του GNTM 3 ταξίδεψε προς την Ελαφόνησο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που σας μεταφέρω μόνο στο... δείτε τις φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά στο Youweekly.gr

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share