Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

GNTM 3: Μεγάλη έκπληξη στο πλατό - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ο λόγος για...

20 Οκτωβρίου 2020 01:06
GNTM 3: Μεγάλη έκπληξη στο πλατό - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Στην αποψινή φωτογράφιση – δοκιμασία του GNTM 3, που διαδραματίστηκε σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών, την καλύτερη φωτογραφία «κέρδισαν» οι συνεπιβάτες Αιμιλιάνο και Δημοσθένης, με τον πρώτο να κερδίζει και το αβαντάζ, ενώ νωρίτερα υπήρξε απίστευτη κόντρα στο σπίτι.

Δύο ζευγάρια με τις χειρότερες λήψεις προέκυψαν από τη φωτογραφική δοκιμασία. Η Λία με τη Μαριαγάπη κι ο Ηρακλής με την Ίριδα.

Τελικά τον δρόμο της εξόδου πήρε η Ίριδα, η οποία μιλώντας αργότερα στις κάμερες είπε ότι μπορεί να φταίει και ο τραυματισμός που έχει στο χέρι της.

Αυτός πήρε το αβαντάζ

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, μετά από μία πολύ ιδιαίτερη δοκιμασία, είδαμε τον παίκτη που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και μαζί της, το αβαντάζ για την επόμενη φωτογράφηση. Μπορεί να κέρδισε μαζί με το ζευγάρι του ωστόσο μόνο ένας πήρε την νίκη ουσιαστικά.

Στην αποψινή φωτογράφιση – δοκιμασία του GNTM 3, που διαδραματίστηκε σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών, την καλύτερη φωτογραφία «κέρδισαν» οι συνεπιβάτες Αιμιλιάνο και Δημοσθένης.

Ωστόσο η Βίκυ Καγιά εξήγησε πως μόνο ένας παίκτης μπορεί να αναδειχθεί νικητής και να πάρει το αβαντάζ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αιμιλιάνο, ο οποίος μάλιστα έγινε ο πρώτος παίκτης που πήρε για δεύτερη φορά την καλύτερη φωτογραφία.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share