Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός στο GNTM 3: Αποκαλύφθηκε το ζευγάρι του σπιτιού

Ο λόγος για...

19 Οκτωβρίου 2020 22:53
Πανικός στο GNTM 3: Αποκαλύφθηκε το ζευγάρι του σπιτιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 έγινε επιτέλους η αποκάλυψη για δύο παίκτες που έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι. Τα δύο μοντέλα φαίνεται πως είναι ζευγάρι και ήδη υπάρχει αρκετό "σούσουρο" μέσα στο σπίτι για τους δυο τους!

Το κόνσεπτ έκρυβε πολλές εκπλήξεις και από τη στιγμή που ο Ανδρέας μοίρασε τα ζευγάρια και τους έβαλε μαζί ξεκίνησαν τα σχόλια.

Ο λόγος για τον Σήφη και τη Μαρινέλα οι οποίοι φαίνεται πως είναι ζευγάρι, αν κι έχει γίνει αποκάλυψη για ερωτικό τρίγωνο στο σπίτι.

Ο Ηρακλής συγκεκριμένα πείραζε την Μαρινέλα ενώ οι κριτές εξηγούσαν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν ενώ στη συνέχεια η κάμερα έπιασε τους δυο τους να συζητούν και την Μαρινέλα να λέει στον Σήφη πως μάλλον τους έβαλαν μαζί επίτηδες.

Πηγή: Youweekly.gr

Σάλος με τη Βίκυ Καγιά: Η απαράδεκτη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες

Τι σας έχω τι σας έχω; Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ για τους αγαπημένους κριτές του GNTM 3, Βίκυ Καγιά και Γιώργο Καράβα. Δυστυχώς έκαναν ένα τεράστιο λάθος και το "μάτι" του Vanda's blog τα κατέγραψε όλα!

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου νωρίς το μεσημέρι η παραγωγή του GNTM 3 ταξίδεψε προς την Ελαφόνησο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που σας μεταφέρω μόνο στο... δείτε τις φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά στο Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share