Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

GNTM 3: Το αβαντάζ του Ανδρέα που… τρέλανε τους συμπαίκτες του

Σε ποιους έδωσε ντεσαβαντάζ;

19 Οκτωβρίου 2020 22:31
GNTM 3: Το αβαντάζ του Ανδρέα που… τρέλανε τους συμπαίκτες του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Ανδρέας, που νωρίτερα άφησε ένα... φοβερό μαργαριτάρι, κλήθηκε να αξιοποιήσει το αβαντάζ που κέρδισε στην προηγούμενη δοκιμασία και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μάλιστα, πήρε μία απόφαση με την οποία κατάφερε να τους αφήσει όλους ξερούς.

Η φωτογράφηση είχε για ακόμα μία φορά ζευγάρια και ο Ανδρέας θα χώριζε τους παίκτες και θα τους έδινε το αυτοκίνητο στο οποίο θα φωτογραφηθούν.

Ο ίδιος αποφάσισε να επιλέξει αγόρι για τον εαυτό του και έτσι πήρε τον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι, με τον οποίο μάλιστα στο προηγούμενο πλατό είχε δημιουργηθεί μία μικρή κόντρα σχετικά με το ποιος έχει την καλύτερη φωτογραφία.

Πηγή: Youweekly.gr

«Πάγωσαν» στο GNTM 3: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας της η Ίριδα

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Δημήτρης Σκουλός παρατήρησε το χέρι της Ίριδας και εκείνη από τη μεριά της, θέλησε να του εξηγήσει τι πρόβλημα αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες και πώς ακριβώς το έπαθε, ενώ αποκάλυψε και τι τη συμβούλεψε ο γιατρός να κάνει.

Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει την Ίριδα να κυκλοφορεί με δεμένο χέρι. Σήμερα, ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε στο σπίτι του GNTM 3 προκειμένου να τραβήξει μερικές polaroids τους διαγωνιζόμενους.

Η Ίριδα του εξήγησε πως χτύπησε ενώ έκανε προπόνηση στον κήπο και χρειάζεται να το ξεκουράσει για μερικές μέρες.

Πηγή: Youweekly.gr

GNTM-Spoiler: Ερωτικό τρίγωνο στο ριάλιτι μόδας; (Video)

Ερωτικό τρίγωνο στο GNTM, φαίνεται πως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι μόδας που προβάλλεται μέσω του Star.

Συγκεκριμένα ένα spoiler έδωσε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Νίκος Γεωργιάδης. Πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε ότι η Μαρινέλα και ο Σήφης έχουν έρθει πολύ κοντά και το φλερτ τους θα το παρακολουθήσουμε σύντομα στα προσεχή επεισόδια.

O γνωστός δημοσιογράφος στη συνέχεια μίλησε για ένα ερωτικό τρίγωνο, καθώς δεν είναι μόνο ο Σήφης που διεκδικεί την όμορφη διαγωνιζόμενη. Το τρίτο πρόσωπο που μπαίνει ανάμεσά τους είναι ο Ηρακλής. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σήφης «πιάνει» ένα φιλί τους στην κουζίνα.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share