Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

GNTM 3: Τραυματίστηκε παίκτρια - Με δεμένο χέρι εμφανίστηκε η...

Ο λόγος για την...

13 Οκτωβρίου 2020 21:54
GNTM 3: Τραυματίστηκε παίκτρια - Με δεμένο χέρι εμφανίστηκε η...

Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα για μια παίκτρια του ριάλιτι μόδας GNTM καθώς από νωρίς εμφανίστηκε με δεμένο το χέρι της. Τι της συνέβη;

Ο λόγος για την Ίριδα η οποία απ' ότι φαίνεται μετά το χθεσινό "καβγά" με το Δημήτρη Σκουλό, η ατυχία συνεχίζεται. Η Ίριδα είναι μία από τις παίκτριες που ξεχώρισαν από νωρίς και ακόμη περισσότερο στη δοκιμασία της πασαρέλας καθώς εμφανίστηκε με τις πουεντ της αφού είναι χορεύτρια.

Σε μια... προπόνηση χορού λοιπόν τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να δέσει το χέρι της με επίδεσμο αφού όπως η ίδια δήλωσε πονάει πολύ.

GNTM 3: Σοκ στο πλατό - Αποχώρησε ένα από τα φαβορί

Ένα από τα μεγάλα φαβορί αποχώρησε απόψε 12/10 από το σπίτι του GNTM 3. Είναι γένος αρσενικού και σίγουρα δεν το περίμενε κανείς εντός αλλά και εκτός του σπιτιού.

Μετά την δύσκολη φωτογράφιση που έπρεπε να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες, ένας δεν τα κατάφερε και οι κατσαρίδες τον... «έφαγαν», με τη Βίκυ Καγιά νωρίτερα να είναι έξαλλη με παίκτρια.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίο είχε την χειρότερη φωτογραφία σε σύγκριση με τους υπόλοιπους μέσα στο σπίτι, ο οποίο δεν πήρε φωτογραφία.

Οι περισσότεροι μέσα στο σπίτι χάρηκαν, καθώς δεν ήταν από τους παίκτες που συμπαθούν πολλοί μέσα στο σπίτι και τα καρφιά δεν έλειψαν.

Πηγή: Youweekly.gr

Εκνευρίστηκε στη σημερινή φωτογράφιση του GNTM ο Δημήτρης Σκουλός με την Ίριδα, με αποτέλεσμα να της μιλήσει σκληρά και να μην την βοηθήσει στις πόζες της.

Συγκεκριμένα, ο κριτής ρώτησε χαρακτηριστικά την παίκτρια «να σου έχω εμπιστοσύνη ότι θα περάσουμε πολύ καλά;» και με τη σειρά της, η Ίριδα απάντησε με ύφος πως «έχετε ότι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει. Δεν θέλω να επηρεαστώ από αυτή την κουβέντα. Εσείς μπορείτε να έχετε ότι θέλετε για μένα, είτε με πιστεύετε είτε όχι, εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ».

«Δεν το λέω προσβλητικά, γιατί με κοιτάτε λίγο έτσι» συνέχισε με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Σκουλός να της απαντήσει «Κοίταξε, έχεις δίκιο. Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα, που λες και συ, εγώ δεν θα ανακατευτώ καθόλου. Δεν θα σε βοηθήσω. Ότι και να δω λάθος, αφού το ξέρεις πάρα πολύ καλύτερα, θα σε αφήσω να το κάνεις».

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share