Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Ο λόγος για την...

6 Οκτωβρίου 2020 00:52
GNTM 3: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Μεγάλη ανατροπή έγινε στο GNTM 3 για τον παίκτη, που αποχώρησε, μετά από μια φωτογράφιση που προκάλεσε πανικό με τα disavantage που δόθηκαν από τον νικητή της προηγούμενης δοκιμασίας.

Η Βίκυ Καγιά, μετά τη διαδικασία της κριτικής πάνω στις φωτογραφίες, των παικτών, ανακοίνωσε το ποιος δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Πρόκειται για την Αλεξάνδρα, η οποία κρίθηκε πως έπρεπε να φύγει. Η ίδια, βέβαια, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός.

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης:

GNTΜ 3: "Δεν μπορώ, ξερνάω" - Έβγαλε "χολή" για ακόμη μια φορά η Ρασέλ

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 3, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντηλιακό, να δώσουν τη “μάχη με τον ήλιο” και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters. Η Ρασέλ για ακόμα μια φορά έριξε τα "πυρά" της!

Ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, ο Αιμιλιάνο είχε το στρατηγικό πλεονέκτημα να μοιράσει τα σουρεάλ props των μαχητών και να αποκλείσει τρεις συμπαίκτες του από την παρουσίαση των ζητούμενων της φωτογράφισης. Οι επιλογές του, μάλιστα, πυροδότησαν αντιδράσεις, καθώς επέλεξε τον Παναγιώτη, τη Θεοδώρα Ρασέλ και τον Δημοσθένη.

Η Ρασέλ, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να κρατήσει το στόμα της κλειστό και ξέσπασε λέγοντας:

«Δεν μπορώ, ξερνάω. Πες την αλήθεια, ότι την επιλέγω γιατί δεν τη συμπαθώ. Δεν καταλαβαίνω, ότι να ναι, παιδάκια. Έκοβα και το χέρι μου ότι θα με διαλέξει. Αυτό με την παρέα ήταν… πέντε χρονών. Τα παιδάκια είναι παιδάκια ακόμα, έχουν μείνει πέντε ετών και δεν μεγαλώνει ο εγκέφαλος παραπάνω».

Πηγή: Youweekly.gr

GNTM 3: Άγρια κόντρα των κριτών - «Έκρηξη» παίκτριας εναντίον της Βίκυς Καγιά

Το GNTM 3 είχε αρκετές στιγμές έντασης, στο πλαίσιο της κριτικής των πρώτων φωτογραφίσεων των παικτών, με τους κριτές να έχουν άγρια κόντρα με αφορμή μία φωτογραφία παίκτη, ενώ σε μια άλλη η Ρασέλ, που χρειάστηκε… ρετούς για να κρύβεται η κοιλιά της, «εξερράγη» εναντίον της Βίκυς Καγιά.

Όλη η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή την χθεσινή φωτογράφιση του Παναγιώτη. Ο Δημήτρης Σκουλός εξήγησε πως η πόζα του στο γυμνό ήταν αρκετά γυναικεία και η Βίκυ Καγιά του εξήγησε πως δε θε έπρεπε να είναι τόσο απόλυτος και πως η νέα γενιά είναι πιο απελευθερωμένη.

Η Ζενεβιέβ εξήγησε πως το μυστικό ήταν ότι ένας τόσο κλασικό άνδρας έκανε μία γυναικεία πόζα ενώ ο Δημήτρης Σκουλός παρέμεινε στην άποψή του.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share